Бадема осъди ЦСКА

10:25
Бадема осъди ЦСКА
Бившият полузащитник на шампионите от ЦСКА Емил Гъргоров осъди клуба за 60 000 евро, съобщи "7 дни спорт".

Сумата, за която претендира Бадема, е под формата на неплатени две заплати и траншове, в които обаче не влиза бонусът за шампионската титла, която "червените" спечелиха през миналия сезон.

"Армейците" имат право да обжалват решението в 15-дневен срок, но тогава ще трябва да заплатят около 5 хил. лева държавна такса. Интересното е, че Александър Томов и кликата му, след като излъгаха половин България, са се опитали да преметнат и съда.

"Армейците" са пробвали да пробутат платежни документи за месеци преди тези, които Гъргоров и адвокатът му Петър Величков изискват. Халфът на Страсбург претендира за неполучени възнаграждения за май и юни. Наглостта на хората на Томов в съда обаче не спряла дотук. От ЦСКА поискали Гъргоров да докаже, че наистина клубът му дължи пари. Гафовете продължават. Оказа се, че делото, заведено от Стойчо Младенов срещу клуба, не може да бъде прекратено, макар че "червените" изплатиха на бившия треньор 130 хил. лева.

Откакто Томов изгони Александър Гарибов, от "Армията" са спрели да плащат дълга към Младенов. Последните пари, които трябва да се преведат по сметката му, са 2000 лв. Сега адвокатът на Стойчо ще внесе удостоверение в Лицензионната комисия за неплатена сума от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация