Тевез разочарован от Юнайтед, преминава в Реал Мадрид

10:53
Тевез разочарован от Юнайтед, преминава в Реал Мадрид
Нападателят на английския шампион Манчестър Юнайтед Карлос Тевез се чувства доста нещастен от настоящата ситуация в отбора. Аржентинският национал заяви, че е недоволен от моментното си положение на "Олд Трафорд", което главно се дължи на несигурността около договора му с "червените дяволи", както и факта, че последните мачове е резерва на Димитър Бербатов.

Испанският шампион Реал Мадрид се възползва от ситуацията и веднага обяви намерението си да привлече Карлос Тевез. Аржентинският футболист Гунзало Игуаин, който се подвизава на "Сантяго Бернабеу", заяви:

"Надявам се Карлос да дойде при нас. Той е велик играч и ако премине в Реал ще бъде приветстван по най-добрия начин."

От своя страна пък ръководството на Юнайтед заяви, че Тевез харесва английската Висша лига и би предпочел да остане на Острова, но така и не предлага постоянен договор на нападателя си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
17.10.2008 16:36

Стига сте писали глупави статий в този сайт ве.Тевез още вчвра зяви,че е щастлив в Юнайтед и че единствено иска да помага на отбора.Не го интересува дали е резерва или не.Много ясно,че всеки иска да е титуляр,ама в отбор като ЮНАЙТЕД неможе да си винаги титуляр,ако ще и Кристияно да си!