Бербатов виновен за възхода на Англия

12:07
Бербатов виновен за възхода на Англия
Защитникът на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Рио Фърдинанд заяви, че пристигането на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд" е вдъхновило Уейн Рууни и е основната причина за супериграта на нападателя в последните мачове за Юнайтед и "Трите лъва".

Капитанът на "червените дяволи" каза, че струващият 31 милиона паунда Бербатов през последния месец е вдъхновил играта на Рууни до нови нива на съвършенство, като по този начин Англия черпи предимство от неговата подобрена форма. Тимът, чийто селекционер е Фабио Капело, има 4 победи от 4 мача в квалификациите за Световното първенство през 2010 година.

"Рууни е сигурен, играе отлично и ако трябва да съм честен, основната причина за това е, че Бербатов подписа с нас. Той вдъхновява съотборниците си да достигат нови нива на игра", посипа с похвали Рио Фърдинанд българския нападател.

Както е известно конкуренцията в атаката на европейските клубни шампиони е доста голяма от както Бербо премина на "Театъра на мечтите". Сър Алекс Фъргюсън разполага с четирима изявени голмайстори - Уейн Рууни, Димитър Бербатов, Карлос Тевез и Кристиано Роналдо. Като най-несигурно бъдеще в тима се определя това на аржентинския нападател, който няма подписан постоянен договор с Юнайтед и все по-често остава на резервната скамейка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация