Последен шанс за Агире срещу Ливърпул

15:54
Последен шанс за Агире срещу Ливърпул
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Хавиер Агире може да бъде уволнен, ако отборът се представи слабо срещу английския Ливърпул в мача от Шампионската лига в сряда, писаха от испанските медии.

Вестник "Марка" определи двубоя в испанската столица като последният шанс за Агире. Атлетико, които миналия сезон завършиха на четвърто място в Премиера Дивисион в момента са на осма позиция в класирането с три победи и четири загуби, последната от която беше срещу Реал Мадрид.

В Шампионската лига "дюшекчиите" са в по-добра позиция, там те са начело в групата си с две победи от два изиграни мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Strelok
25.10.2008 20:26

ЗАщото загуби двете най-важни дербита с/у Реал и срещу Барса и то при реал на Калдерон...те ръководството са си втълпили ,че са най-великите и ся си е ебало майката ако Агире си тръгне. :/

flipicha
20.10.2008 15:57

Ръководството на Атлетико са много зле,Въпреки че не се представят много добре в Испанското първенство имат шанс за 3-4 място,а в шампионската лига са супер.Не мога да разбера защо искат да уволнят треньора...ще направят грешка