Джерард е спокоен за бъдещето на отбора си

11:29
Джерард е спокоен за бъдещето на отбора си
Стивън Джерард е уверен, че успехите на Ливърпул на европейската сцена не са случайни и тазгодишното участие на отбора трябва да докаже това. В рамките на последните три сезона,

Ливърпул участва на два финала в Шампионската лига, като през 2005-та спечели турнира надигравайки в последния сблъсък тима на Милан след изпълнение на дузпи, а две години по-късно загуби от същия съперник с 1:2. Сега на 1/4-финала в чисто английски сблъсък се срещат съставите на Ливърпул и Арсенал, а първата част на сблъсъка ще се проведе на "Емиратстейдиъм".

Последните години Арсенал има предимство над Ливърпул, но това се отнася за мачовете на местна почва. Джерард споделя, че той и неговите съотборници са наясно, че мачовете у дома и тези в Европа са съвсем различни. За всички е ясно, че ние сме турнирен боец и това несъмнено би накарало всеки наш противник да се съобразява с тоз фактор.

Джерард продължава с това, че той и съотборниците му отиват в Лондон с мисълта да покажат своята най-добра игра и вярват, че именно това ще се случи. С треньор като Бенитес и играчи от класата на Торес, Ливърпул ще става все по-силен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlatogradski
01.04.2008 21:14

ливърпул са най-великия английски отбор!!!мисля , че тази година ще спечелят шампионската лига!!!а срещу арсенал предвиждам две минимални победи с по 1:0!!!

BlackViper
01.04.2008 18:00

Каквото и да се изговори преди срещата, било то и от Джерард, не би могло да ме убеди в евентуалния изход от срещата. Ако Ливърпул не спечелят Шампионска Лига, то следващия сезон за тях би бил изключително труден, впредвид дълговете, които има клуба и евентуалната липса на финанси за нови трансфери. Не мисля обаче, че това може да се окаже решаващ фактор за продължаване в следващата фаза на турнира. Несъмнено на "Емирейтс" фаворита са топчиите и мисля, че в утрешния мач ще имат предимство не само в букмейкърските къщи, а и на терена. Любопитното е, че двата отбора ще играят 3 пъти помежду си в рамките на 8 дни. Утрешния мач се явява първи мач от този цикъл м/у двата отбора, което още повече би допълнило коктейла от емоции, които двата отбора ще ни предложат!