Левски влезе в 3-ти клас, ЦСКА в очакване

14:25
Левски влезе в 3-ти клас, ЦСКА в очакване
Отборът на Левски ще печели сърцата на футболни фенове от ранна детска възраст. "Сините" вече попаднаха в учебниците по математика за трети клас от издателство "Просвета", която пусна на пазара своя нов учебник. Една от водещите теми в помагалото е именно Левски.

Целта е децата по-лесно да учат материала по алгебра, пресмятайки титлите на вицешампионите, а от друга страна ще заобичат родния футбол. От министерството са предложили същата преференция и за тима на ЦСКА. Президентът на "червените" Александър Томов вече е откликнал положително на предложението и е в очакване на неговото изпълнение.

Президентът на Левски Тодор Батков е пожелал да се заплати на клуба от издателството за влизането на Левски в учебниците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
25.10.2008 18:41

А, виж по въпроса за финансите, и финансирането на президентски кампании, там компетентни са награденият с орден "Стара планина" Тодор Батков и главния счетоводител. Там обаче си мисля че нещата са "кристално ясни и прозрачни"!!!

pafata
25.10.2008 12:24

Може и да ги изучават във ВУЗ-овете като пример на финансов колапс и задължения към държавата. Тъкмо по материята.

drummer
24.10.2008 20:46

След като Левски са попаднали в учебника за трети клас, нормално би било ЦСКА да се изучава във ВУЗ-овете! Все пак става въпрос за различна материя!

sotirikon
24.10.2008 18:34

Впрочем лошо нема!
Тая година у трети глас, след две години - у трета дивизия!

sotirikon
24.10.2008 18:32

Пълна простотия!
Нищо чудно да изкарат Апостола Левски от учебниците, за да отворят място за мижавото клубче, дето му петни името.
А и Батков какви пари иска? Баси безсрамника (Чьорна подлога!).
beto, децата трябва да спортуват, а не да им набиват в главите "любимите" им отбори - последното няма нищо общо със спорта, а си е вид шибана дрога.

beto
24.10.2008 17:05

Добре де!Не ми е ясно защо се възмощавате?Днешните деца трябва да бъдат стимулирани по някакъв начин за да учат.А какво по добре от любимите им отбори.В крайна сметка по добре спорт отколкото дрога и пошлост!!!

dracula_88
24.10.2008 14:58

Ненормалници, първо фолкпевиците, после и футболните отбори, що не сложат снимки на жената на Гунлаугсон от ЦСКА?