Евертън спъна Юнайтед

16:05
Евертън спъна Юнайтед
Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов изигра пълни 90 минути при гостуването на Манчестър Юнайтед на Евертън, при което "червените дяволи" направиха 1:1 на "Гудисън парк".

Гостите водени от сър Алекс Фъргюсън, които показват невероятна форма след шест поредни победи във всички състезания, откриха резултата в 22-а минута чрез Дарън Флетчър. Шотландският полузащитник получи прекрасен пас с едно докосване от Райън Гигс, излъга Джолеан Лескът и прати топката във вратата на домакините. Коженото кълбо мина между краката на американския страж на "карамелите" Тим Хауърд за 0:1.

Евертън успя все пак да изравни за крайното 1:1 в 63-а минута. Маруане Фелайни прати топката с глава в мрежата на Ван дер Саар, след отлично центриране на Фил Невил.

Така след като три години подред побеждава на "Гудисън парк", Манчестър Юнайтед този път загуби две точки след 1:1 в Ливърпул.

В друга среща от кръга във Въсшата лига отборът на Съндърланд спечели 129-то дерби на Североизточна Англия, след като победи вечния съперник Нюкасъл Юнайтед с 2:1. Срещата се игра на препълнения "Стейдиъм ъф Лайт".

Отборът на Хъл Сити се изравни с Челси и Ливърпул на върха на класирането във Висшата лига на Англия, след като постигна четвъртата си поредна победа в шампионата, този път при гостуването на другия новак Уест Бромич Албиън с класическото 3:0.

В последната среща от днешната програма на английското първенство отборите на Блекбърн и Мидълзбро завършиха при резултат 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
25.10.2008 21:42

левскара .. не знам, дали защото си левскар храниш така Бербатов, ама Бербатов е много повече от всички играчи на Левски, сегашни, настоящи и бъдещи сигурно Бербатов си върши работата много добре в Юнайтед и голове и асистенциите, които направи от началото на сезона го доказват, а това, че ти си ограничен фен на лесни софия си е твой проблем, ама поне не се занимавай с истинските футболисти .. бъди фен на гонзалес, той къде ли не игра, ама къде вкара, там е въпросът. В рен 12 мача нямаше гол, а Митко в Манчестър от 8 мача има 5 гола и 3 асистенции. Правиш ли разликата ? Френското е по-слабо първенство + това. Много си зле .. и не си българин със сигурност, защом не се гордееш, че имаме българин в най-добрия отбор на Света и този българин е в устата на всички

KILLna7
25.10.2008 17:39

Щом не се радвате на успехите на Бербатов значи не сте българи!А забраих че ние българите сме завистлива нация и гледаме да потъпчем всеки друг българин който е по-преуспял.Може ли всички да завиждате на Бербатов радваите се ,зашото в близките 50 години може да не видите друг български футболист в някой велик клуб както е тръгнала цялата държава и футбол надали...

BoBi_Levskara
25.10.2008 17:19

С тоя Банбуков това к****е т**о тоя п*****з ш***н Юнайтед няма да стигнат до никаде.ДОЛУ БЕРБАТОВ само МАН ЮНАЙТЕД

MAN_
25.10.2008 16:38

Ееее разбирковците забавихте се бре,само това чакате ама ми се струва че е раничко да се радвате

bubrek
25.10.2008 16:30

Айде сега сър Алекс да казва кой има шансове за титла и кой не.. ха-ха