ЦСКА остана лидер след трудна победа в София

22:15
ЦСКА остана лидер след трудна победа в София
Шампионите от ЦСКА постигнаха трудна победа с 2:1 над отбора на Черноморец в среща от деветия кръг на "А" футболна група на България. В герой за "армейците" се превърна Владимир Манчев, който дебютира отлично, отбелязвайки и двата гола за "червените" в първото за Черноморец поражение в първенството ни.

Първия си гол новото попълнение на ЦСКА вкара още в 1-а минута, когато мина с лекота през двама защитници на Черноморец. в 32-а минута Александър Стоимирович получи хубав пас от дълбочина, навлезе в наказателното поле, финтира двама червени бранители и изравни резултата. В 47-а минута Манчев оформи крайния резултат след като засече центрирана топка в наказателното поле.

През второто полувреме наставникът на Черноморец Димитър Димитров-Херо бе забелязан да говори по телефона и да дава указания, което му е забранено заради наказанието му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazzy
26.10.2008 11:03

ооо да Владо Манчев направо е играч от "СВЕТОВНА" клана.ПОнеже нищо не става от него и неможа да пробие в Европа дори във втородивизионни отбори като Леванте,та реши да се върне в КОЧИНАТА.Браво Владо ВЕЛИК СИ (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle)

dimaka_78
25.10.2008 22:35

cskafena,виж се къв си тъп ве,къде видя любимият отбор на България да трепери ве проз.Ще видим кой ще трепери на 1 ноем,като вие 4орбарите отново 6те влезете в защита и ще 4акате на някоя слу4айна контра атака-треперещ

cskafena
25.10.2008 22:19

Аиде даите ни левски да ги напукаме и да си лягат.Владо Манчев 40 секунди и гол е тва ако не е супер "Дебют-2 " .Лефски ТРЕПЕРИ!!!