Без Бербатов в отбора на света

15:28
Без Бербатов в отбора на света
Въпреки, че бе един от петдесет и петте номинирани от страна на Международната федерация на професионалните футболисти капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов не попадна в идеалния отбор на света.

В тази своеобразна класация с най-много свои представители се отличи страната Европейски шампион - Испания (5). На клубно ниво с трима футболисти се записа испанският отбор - Барселона, докато европейският клубен шампион Манчестър Юнайтед трябваше да се задоволи с двама свои представители.

Ето и идеалната единадесеторка :


Вратар: Икер Касияс (Испания, Реал М)

Защитници: Серхио Рамос (Испания, Реал М), Джон Тери (Англия, Челси), Карлес Пуйол (Испания, Барселона), Рио Фърдинанд (Англия, Манчестър Юн)

Халфове: Стивън Джерард (Англия, Ливърпул), Шави (Испания, Барселона), Кака (Бразилия, Милан)

Нападатели: Лионел Меси (Аржентина, Барселона), Фернандо Торес (Испания, Ливърпул), Кристиано Роналдо (Португалия, Манчестър Юн).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stef_sh
30.10.2008 18:28

rokera_henry или си много зле информиран или ти хлопа дъската .....Бербатов не тича ? Ам ако си забелязал от както е в Манчестър върти повече километри по терена от колкото до сега ... А ако си гледал и последния мач на Манчестър би трябвало да знаеш това ...Бербатов е добър футболист от където и да го погледнеш ! А що се отнася до този прословут отбор на Шави не му е там мястото ! По добре Сеск Фабрегас или Самир Насри ... Роналдинйо и още много други добри играчи има ... но Шави ...

charpaka
30.10.2008 17:52

Къде е Рууни ве идиоти, защо винаги подценяват Рууни???
Рууни е единствения млад футболист в момента, който не би напуснал Олд Траффорд никога и е всеотдаен към отбора. Дори да е резерва, както стана срещу Уест хям, в следващия мач ще е 45 пъти по мотивиран.!!!

rokera_henry
28.10.2008 00:34

А за Торес и Рамос няма смисъл да говорим те са едни от хората ,които не заслужават да присъстват в този отбор..За Торес мога да кажа ,че е почти същия тип "играч" като Бербатов ,но той поне има малко повече качества..А Рамос не мисля ,че има кой знае къФ принос към клуба си в сравнение на другите в отбора.. За другите по съм склонен да се съглася понеже всеки един от тях прави доста добри игри за отбора си и има големи заслуги за успешните игри в тима си ,но мисля ,че този отбор има нужда от промени..

rokera_henry
28.10.2008 00:30

Нали ни е голяма звезда и "истински"футболист ,защо тогава в национала е пълен нещастник ,който на 3 пъти не може да си спре елементарна топка и прави спиране тип къс пас.Ами ще ти отговоря.Защото национала ни е повече от зле и няма кой да бяга заради него ,за да му подава на празна врата да вкарва и после да е звезда.Ама в Тотнъм го правеше ,защото зад него стояха футболисти като Ленън,Дефо, Кийн и т.н и хората в чужбина бягат ,а той само чака пред вратата ,че да вкара е то остава с футболисти като тези от 10 положения като му изработят да не вкара поне 2 та сега и в манчестър всичко друго бяга само той не и се пази от топката нито се натиска или бори ,за да я вземе ама що като има други 10 ,които да го правят.Вижте му играта -дремене напред,чакане,един два паса в мача уж,че прави нещо тва е нашата голяма "гордост" Айде не се заблуждавайте ами мислете обективно всичко е дело на журналисти ,понеже те го издигнаха след всички тези суперлативи.А до по едно време хората от неговия отбор "ЦС**"" го гонеха да не играе при тях.Айде преди да кажете нещо мислете,за да не се излагате повече...

Pirin_fen
27.10.2008 21:29

И аз се присъединявам към тези, който не удобряват отбора!

Dido_dude
27.10.2008 19:47

Аве тез са луди... Първо вратаря не трябва да е Касиас , Второ Десния защитник - Той сигурно не е повярвал като са го избрали , за левия ми е същото мнение , Шави и идеалния отбор на света? А къде забравят Роналдиньо ? И защо слагат Роналдо като нападател , като той самия си каза когато теглеха групите на Шампионската като ги награждаваха за най-добрите постове той сам си каза че не играе като нападател , а като халф. И Торес не смятам че е от най-добрите нападатели.

nencu
27.10.2008 18:45

Според мен си прав за това, че следващите 50 години може да не видиме друг играч в добър клуб, но итези които "плюят" Бербатов са прави, защото всеки знае какви мочове е правел за Леверкузен, Тотнам сега и за Ман. Юнайтед, а кажете кога ще се постарае малко поне и за националния.
Или за него най-важни са парите - има ли пари играе, няма ли неиграе.
Така ли трябва да играе "звездата" на България!?

KILLna7
27.10.2008 17:36

Леле тва българската нация много завистлива!Може ли да имаме един българин в некой добър клуб (при това шампион на Европа) и вие само плюете по него.Радваите се на успехите му защото като гледам как е тръгнало може в следващите 50 години да не видите друг българин в някой велик отбор.Хората в Англия и в другите страни го гледат и не го упрекват а го хвалят дори Алекс фъргюсън че му в треньор а вие къде не сте му никакви и мани друго сте българи го плюете!!!Засрамете се!!! Доколкото за отбора има някои имена който не са за тоя отбор (поне според мен) но щом така са решили ...

sianas
27.10.2008 16:51

Аве вие добрели сте.Как мързеливото дърво Бербатов ще играе в такъв престижен мач.Естествено,че няма да е там

bluf
27.10.2008 16:35

Според мен не са тук местата на Шави и Торес... Има по-класни играчи на този пост,но ако сте забелязали Икер и горепосочените двама са от Испанският национален отбор по футбол,а те спечелиха европейското

BoBi_Levskara
27.10.2008 16:24

Не съм съгласен единствено със вратарския пост.Най-добър миналата година беше според мен Едвин ван дерсар.Юнайтед спечелиха много важни трофеи именно на дузпи.Той се предастив отлично целия сезон не правеше детински грешки според мен той ззаслужава повече да е в този отбор отколкото Касиас

Bai_Bradar
27.10.2008 16:17

ако това е идялният отбор аз не искам да гледам мачовете му...