Коронясаха Роналдо за футболист номер едно в света

16:33
Коронясаха Роналдо за футболист номер едно в света
Крилото на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо бе провъзгласен за най-добър футболист от ФИФПро за изминалия сезон.

42-те попадения, които футболистът отбеляза с фланелката на "червените дяволи" и оказали голямо влияние при спечелването на титлата в Англия, както и Шампионската Лига бяха достатъчен аргумент за далите своя глас в полза на португалеца - 57 500 членове на асоциацията.

"Невероятно е, когато толкова много хора гласуват за теб. Искам да изкажа своята благодарност към треньорите и съотборниците си, както в Манчестър Юнайтед, така и в националния отбор", сподели развълнувания футболист в слово по време на самата церемония.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blizito
02.12.2008 21:09

Не навиждам Ман Юнаитед но смятам че Роналдо заслужава да спечел златната топка.

Spairo
27.10.2008 21:22

Въпреки че не го харесвам много като играч поради главната причина че е симулант и позиор, не успорвам че той заслужено е Номер 1 освен брилянтната му техника той допринесе най-много за спечелването на шампионската лига и Премиершип,а и на Европейското не се представи чак толкова зле просто всички учакваха прекалено много,той израстна много като отборна игра в последните години в Манчестър.И освен това като индивидуалност е номер 1, може би само Меси може да му го успорва.

nencu
27.10.2008 18:51

Няма никакви съмнения Светльо.Кажи кой трябваше да е №1 - Бербатов ли?
Ако дай боже някой слънчев сезон този "нашия" вкара поне 35 гола нека стане №1, ама това няма да бъде това хилядолетие...
Ако това се случи, то значи Бербо е играл в някоя А окръжна с отбори като - Дива свиня-Грудово, Бацова Маала-Ребърково и накакви си такива отборчета.

Crissstiano
27.10.2008 18:50

Най-добрия е и го доказа не веднъж GanGSta_R по техничен играч от него няма,а като са 2 финта защо всеки път се хващат на тях противниците не мога да разбера,на всякаде се казва че на европейското не е направил нищо,но не беше така просто всички очакват от него да бие сам, но му трябва подкрепа от съотборницити както в Юнайтед,така и в националния.Съмнявам се че Манчестър щяха да вземат ШЛ и първенството ако не беше той миналата година,така че всички награди които получи или ще получи са напълно заслужени за мен.

svetlio_vn
27.10.2008 18:17

Съгласен с мнението на колегата преди мен - въпреки че съм фен на Юнайтед , имам съмнения дали точно Роналдо трябва де №1 , след като на Европейското не направи абсолютно нищо . А огромното му самочувствие и желанието да избяга към Мадрид също не са в негов плюс .

GanGSta_R
27.10.2008 18:15

Леко се пренебрегват играчи, като Давид Вия, Касияс, Аршавин, Меси, Ибрахимович... пренебрегва се Еврото заради постижение на месно ниво /тея 42 гола/ и отличие в Лигата, поделено с още цял отбор. Въобще не съм съгласен, че точно човека с 2та финта е с най-голям принос за ШЛ. А да не припомням голмайсторите за миналия сезон в Испания и Италия кои са... и като се има предвид кой срещу какви защити си вкара попаденията... Ами Делпиеро, Тразеге, Вия, Ибрахимович, Нистелрой, Меси, та дори Индзаги, който се завърна средата на пролетния полусезон и вкара повече голове, отколкото мачове изигра - Всички те заслужават наградата много повече