Шустер: Някой ден той ще бъде с нас

14:17
Шустер: Някой ден той ще бъде с нас
Берн Шустер вярва, че Реал могат да подпишат договор с крилото на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо в близките две години.

Роналдо е в невероятна форма през настоящия сезон и има на своята сметка 36-ст отбелязани попадения, последното от които бе снощи в мача срещу италианския Рома.

Португалският футболист е отдавна цел на испанския гранд, но до момента подписването с футболиста е само красив сън. Шансът за подписване на контракт с 23-ри годишното крило са малки, т.к играчът на Манчестър иска да спечели Шампионската лига с настоящия си отбор.

"Кристияно Роналдо е най-добрият футболист в света в момента, но аз не виждам как Манчестър биха се разделили с него. Не бих се ангажирал с прогноза в краткосрочен план, но в близките две години той би могъл да облече бялата фланелка. Той е звездата на "Олд Трафорд" и до като не спечели Шампионската лига и още някоя титла в Англия няма да му бъде позволено да напусне."

"За мен представянето на Роналдо през този сезон е много по-добро от това на Кака с фланелката на Милан през последната година."

"Някой ден той ще бъде със нас"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MasterChief
03.04.2008 10:14

Аз съм голям фен на Манчстър Юнайтед и на Реал Мадрид така че в който и от двата отбора да играе К.Роналдо ще се радвам да го гледам .

DenislavMihov
02.04.2008 23:58

който каквото ще да си говори макар многоброините му фенове аз Не съм от тях Да признавам че е добър ама за мен си остава БАЛЕТ майстор

niki_bikeboy
02.04.2008 21:26

Роналдо не се махна след 2006 световното, когато имаше супер мн проблеми пак щял да иде при куция балет в близките две години!!! Тея да не са луди уе могат само да го сануват с бялата фланелка !!! _)_ !!!

wuxia
02.04.2008 17:30

Когато Реал Мадрид пожелаят някой играч рядко се случва той да не отиде при белите испански човеци от така наречения град Мадрид!

Ryan91
02.04.2008 17:09

Роналдо е обожаван от многобройните фенове на Манчестър и трябва да е луд да отиде в Реал,където ще стане просто поредната привлечена звезда.В крайна сметка той кара че обича сегашния си клуб и там се чувства щастлив,а в Испания може да отида в заключителните години на кариерата си.И ако все пак замине натам няма да съжалявам защото играч,напуснал Манчестър заради пари не заслужава да играе там,особено като знаем какви пари взема всяка седмица.

ralics
02.04.2008 16:07

Да духат от Реал сМърди,няма да иде в реал,та не им ли стига кон та искат и магьосник!Роналдиньо да ги прецаква ,Роналдо не им тряа!