Робиньо иска 30 гола във Висшата лига

12:21
Робиньо иска 30 гола във Висшата лига
Бразилският нападател на Манчестър Сити Робиньо има за цел да отбележи 30 попадения през този първи за него сезон във Висшата лига. Футболистът, с най-скъп трансфер в английското първенство, който премина от Реал Мадрид за 32.5 милиона паунда, вече има вкарани шест гола от шест изиграни мача за "гражданите". В неделя 24-годишният голмайстор реализира и първия се хеттрик за тима на Валери Божинов и Мартин Петров при домакинството на Сток Сити.

Мениджърът на Сити Марк Хюз е много доволен от играта на Робиньо и най-вече от начина, по който той се адаптира към английския футбол.

"Чувствам се страхотно тук, но и знам, че има още доста да уча. Целта ни е да направим добър сезон, а лично за себе си искам да вкарам 30 гола във Висшата лига, така ще бъда доволен в края на кампанията", заяви Робиньо.

"Наистина тук в Манчестър е доста различно от Мадрид и Бразилия, но всичко е въпрос на адаптиране. Мисля, че ми трябва още малко време и всичко ще бъде наред", каза още бившият нападател на "Белия балет".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pencho_3369
28.11.2008 22:00

Това момче вярва ли си за какъв зима, колко има да играе, преди да си помисли за 30 гола!!!