Щутгарт постави цена на Гомес

03:45
Щутгарт постави цена на Гомес
От Щутгарт са поставили цена от 50 млн. евро на своя звезден нападател Марио Гомес. В лагера на немците побързаха да се застраховат имайки предвид интереса идващ от двата големи испански клуба Реал Мадрид и Барселона.

Контрактът на Гомес е до Юни 2012 год. и Щутгарт няма планове за момента да се разделя със своя състезател.

Вех иска да запази на всяка цена Гомес поне до края на следващия сезон.

"Ако бях треньор на Реал, то несъмнено щях да искам да притежавам играч като него, но неговия любим отбор си остава Барселона" каза треньорът на Щутгарт пред Спорт Билд.

"Плановете са, Марио да остане и през следващия един сезон, който е от изключително значение за неговото развитие."

За съжаление на Щутгарт те ще бъдат без своя голмайстор в следващите два мача от Бундеслигата, т.к той разтегна мускул при равенството с Хановер в неделя.

"Контузиите винаги са обезпокоителни и съвсем естествено бе да бъда крайно разочарован" - споделя Гомес прес официалния уебсайт на клуба.

"Но в края на краищата ти не можеш да направиш нищо относно това освен да обещая, че ще направя всичко, което е по силите ми за да се завърна възможно най-скоро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gosho0o0
03.04.2008 07:45

Ако оня алкохолик Адриано отиде да играе в Испания може да си възвърне формата на супернападател, защото той беше такъв.. какво се занимават със Марио...

mitko2026
03.04.2008 07:05

спомням си началото на това момче когато започнах да го гледам... един нападател който има огромно бъдеще, несъмнено носи прякора Супер Марио!