Галас - ние можем да продължим

10:11
Галас - ние можем да продължим
Уйлям Галас усеща, че пред отбора на Арсенал се открива отличната възможност да покажи качествата си във втората среща от 1/4-финалите в Шампионската лига срещу Ливърпул.

Първият мач между двата състава завърши с равенство 1:1, като работата, която свърши Адебайор със своето попадение се оказа недостатъчна предвид изравнителния гол на Дирк Кайт.

Голът на чужд терен дава на Ливърпул слабо предимство преди реванша следващата седмица на "Анфийлд" , но капитана на "топчиите" очаква сценария от сряда вечер да се повтори и тогава.

"Ние знаем, че ще бъде трудно, ние знаем, че те (Ливърпул) ще бъдат силни и че имат великолепна публика. Това ще бъде възможност да се изявим в най - добрата си светлина"

Сеск Фабрегас също потвърди за трудността на предстоящия мач - реванш, но не пропусна да отбележи и факта, че напрежението все още е и в двата лагера.

"Има още 90 минути игра" - каза Фабрегас. "Ние знаем какво можем и как да играем на "Анфийлд"

Заменилия Бакари Саня кот\'д ивоарец Коло Туре признава, че "артилеристите" не са оказали нужния натиск, който би довел до победа.

"Винаги е трудно, защото Вие не знаете какво да предприемете - да атакувате в търсене на победата или да се подсигурите за да не допуснете втори гол, който би направил реванша изключително тежък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация