Тотнъм нанесе първа загуба на Ливърпул

21:46
Тотнъм нанесе първа загуба на Ливърпул
Отборът на Тотнъм продължи впечатляващото си представяне под ръководството на Хари Реднап, като постигна втора победа в последните три мача надделявайки над отбора на Ливърпул с 2:1. По този начин "шпорите" нанесоха първото поражение на "червените" през сезона и позволиха на Челси да оглави класирането предвид по-добрата си голова разлика от тази на "мърсисайдци".

Възпитаниците на Рафа Бенитес поведоха в резултата още в 3-та минута чрез холандския национал Дирк Кайт. Този резултат се запази чак до 69-та минута, когато Карагър си отбеляза ефектен автогол, за да бъде резултатът изравнен. Течеше последната минута от редовното време и когато всички очакваха мачът да завърши миролюбиво привлеченият през лятото на мястото на нашия Митко Бербатов нападател Роман Павлюченко оползотвори по най-добрия начин открилата му се възможност донасяйки победата за своите.

В останалите срещи от деня се получиха следните резултати:
Евъртън - Фулъм 1:0
Манчестър Юнайтед - Хъл Сити 4:3
Сток Сити - Арсенал 2:1
Челси - Съндърланд 5:0
Мидълзбро - Уест Хям 1:1
Портсмут - Уигън 1:2
УБА - Блякбърн 2:2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lennon
02.11.2008 08:17

Iksvel,здравей!!!Поздравявам те за точната преценка!!!Радвам се че все още има свевтни хора в neta!Тотнамец съм от 30 г. вярвам в този отбор и ти благодаря за качествения коментар!Надявам се на още успехи на SPURS

iksvel
01.11.2008 23:31

Също така днес се видя класата на Хъл Сити - кога за последно Ман Ю са получавали 3 гола на собствен терен?
Видя се и непостоянството на Арсенал, както и класата на Челси - отново го казвам, в момента според мен те са от най-добрите, може би и най-добрите в Европа.

iksvel
01.11.2008 23:17

Забелязвате ли колко добре се представят Тотнъм срещу грандовете? Домакинска победа с 2:1 над Ливърпул, 4:4 като гост на Арсенал, 1:1 като гост на Челси. Ако нещата се развият добре и Тотнъм не загубят нито 1 от тези не много трудни мачове :
8 Ноември Манчестър Сити - Тотнъм
15 Ноември Фулъм -Тотнъм
23 Ноември Тотнъм - Блякбърн
29 Ноември Тотнъм - Евертън
6 Декември Уест Хям - Тотнъм,
то тогава следва мач с Манчестър Юнайтед на Уайт Харт Лейн и не мисля, че "червените дяволи" ще си тръгнат с нещо повече от точка.