Бербатов №1 за два кръга на Острова

11:30
Бербатов №1 за два кръга на Острова
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе избран за играч на седмицата в класацията на английската Висша лига. Българинът събра най-голям актив от футболистите, след изиграването на два кръга от първенството - в сряда и през уикенда.

Капитанът на България не успя да реализира попадение при двете победи на "червените дяволи", срещу Уест Хям с 2:0 и срещу Хъл Сити с 4:3. Без гол, но с отлична игра, три асистенции и множество класни отигравания Бербатов спечели публиката на "Олд Трафорд" и най-високата оценка на журналистите.

Отбор на седмицата във Висшата лига, 10-ти и 11-ти кръг:

Вратар: Рос Търнбул (Мидълзбро) - 40

Десен защитник: Анди Грифин (Стоук Сити) - 35
Централен защитник: Райън Шоукрос (Стоук Сити) - 36
Централен защитник: Фил Ягиелка (Евертън) - 36
Ляв защитник: Жозе Босингва (Челси) - 33

Десен халф: Джо Коул (Челси) - 39
Централен халф: Франк Лампард (Челси) - 39
Централен халф: Стивън Джерард (Ливърпул) - 39
Ляв халф: Рори Делап (Стоук Сити) - 38

Нападател: Никола Анелка (Челси) - 38
Нападател: Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) - 42

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
12.11.2008 19:24

Хора не спорете има два вида централни нападатели, единият е такъв които е тип "таран" използва се от по слабите отбори които главно разчитат на защитата си и евентуално центриране и гол с глава напред, другият тип е креативния централен нападател с пасове и добра игра с глава които може да задържа топката по често се използва от отборите играещи за победа всеки мач. Най-добрия вариант е тези два типа централни нападатели да са в съчетание както например Ван Нистелрой но такива почти няма. Само мога да кажа че Бербатов е от втория тип нападатели и няма нужда да се сърдите на някого като не разбирате от футбол. Не можеш да си в защита и да очакваш нещо от нападател като него все пак е висок 1.88 не е 2 метра. Такъв нападател притежава по дълго време топката има възможност да се разгърне атаката което за Роналдо и оня смешко отляво означава много, откакто е в Ман Юн е увеличил центриранията в противниковото наказателно поле с 30% ако това не ви говори нищо то правете си изводите дали има смисъл да говорите. Другите отбори нападат Българския търси къде е тоалетната.

Kantona
04.11.2008 22:47

Момчета, защо не се радвате за капитна на националния ни отбор.Защо само трябва критики и обиди.Цял свят го харесва само не ние-защо,та той е българин!Трябва да го подкрепяме и да се радваме за него, защото с този ни футбол в близките 20 години едва ли, ще имаме футболист в такъв велик отбор като Юнайтед!
Няма значение от ,кой отбор сме той е българин!
С такива критики и обиди изгонихме Ицо -не забравяйте!
По позитивно!

Don_Gonzo
04.11.2008 18:58

Погледнете емблемата и номера на фланелката му и замълчете

adrenaline1
04.11.2008 18:27

наистина сте прави , а , по скоро може би сте тотално сляпи .. сър Алекс , дето разбираш ли от 20 години е трениор и нищо според вас не разбира от футбол са разцепи да го хвали , и да казва че играе великолепно , но не , вие двамата сополанковци решихте че той неможе да играе, цяла англия са разсипаха да го хвалят , и да го избират за играч на кръга ( и то без да е вкарал гол, значи играта му наистина е много забележителна ) .. между другото, хващам се на бас че и двамата сте от левски , разбираемо е ..

nencu
04.11.2008 14:35

La4kata89 според мен си много прав за едно нещо.
Вече сигурно всички са разбрали - единствения стимул на Бербо и всичките ни "звезди" от А отбора ни са единствено парите.
За тях не е важно в какъв мач ще играят, важно е после да им дадат колкото пари искат.

La4kata89
04.11.2008 12:59

Не се спря с тоя Бербатов значи...Браво , супер пасове и финтове направи типа,ама погледнеш ли реално е супер дърво...ако някой от вас гледа мачове на Манчестър ще види как 15 сантиметра по ниски футболисти му отнемат с глава топката или пък как въобще борбата му за нея е супер зле...но това никой не го отразява...иначе има хъс за игра Бербо...хъса му са адските пари в отбора,които му се дават...защо ли не играе така и в национала?