Сър Алекс завижда на титлите на Реал Мадрид

20:23
Сър Алекс завижда на титлите на Реал Мадрид
Скандалът между президента на Реал Мадрид Рамон Калдерон и сър Алекс Фъргюсън продължава, след като в последното си интервю Калдерон обвини мениджъра на Манчестър Юнайтед, че ревнува заради деветте европейски купи на "Белия балет".

Отношенията между двамата се опънаха през лятото, когато мадридският тим дълго и настойчиво преследваше Кристиано Роналдо и макар, че "червените дяволи" успяха да запазят звездата си, конфликтът продължи.

Фъргюсън обвини Калдерон, че е твърде арогантен и дори заяви, че това според него се дължи на очевидната връзка между Реал и испанският диктатор Франко, откъдето се е породила и липсата на скрупули в клуба. Калдерон, който все още не е обявил дали ще се кандидатира за ще един мандат като президент на Кралския клуб обвини сър Алекс, че завижда на Реал Мадрид за рекорда му като най-успешен европейски клуб.

"Въобще не съм казвал, че ще подписвам с Кристиано Роналдо. Той каза, че иска да дойде. Не аз, но той има споразумение, което го задължава да остане там, където е в момента. Фъргюсън не ни обича много и според мен малко завижда, че нямат повече европейски купи от нас. Не мисля, че той е наясно какво точно казва. Не знае, че когато Франко беше все още жив ние 17 години нямахме победа в лигата. Бяхме отбор, който непрестанно трябваше да се доказва, тъй като тогава нямахме нищо", добави още Калдерон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DavidSilva
19.04.2009 21:32

Тоя Цър цър Алекс верно много се е психясал *erm* Много е тъп и кух тоя пенсионер

beckham_07
05.11.2008 01:31

Калдерон колко е ЗЛЕ!!!Роналдо искал да иде в Мадрид,той не го бил викал...пфхаххахаа....Нали самия Рамон урева света цяло лято колко важно било да привлекат Кристиано и че били готови да дадат Робиньо и всиеки друг за него.Май той е изкофялото старче!Пък ся титлите им са за завижане,но и това ще се промени!

UtherX
04.11.2008 21:11

Човек като премине определена възраст се получава така - лапешки истории

paunQ
04.11.2008 20:34

Хаха, няма да се разберат насаме, ами чрез медиите ... И в на двамата главите шават болтове и гайки.