Фабрегас - В борбата за титлата сме

15:47
Фабрегас - В борбата за титлата сме
Халфът на Арсенал Сеск Фабрегас не е загубил надежда, че "топчиите" ще успеят да изпреварят Манчестър Юнайтед за титлата в оставащите кръгове.

Момента криза при Арсенал е позволила на играчите на Сър Алекс да добият шест точки преднина, а що се отнася до Челси те са улеснени в задържането си на втората позиция.
Хубавото е, че Арсенал се върна на пътя на победата при това по забележителен начин, съумявайки да спечели срещу Болтън след два гола пасив и с човек по-малко.

"Ние осъзнаваме, че това бе изключително важна победа, която ще помогне допълнително за сплотяване на колектива. Ние сме все още в борбата за титлата и това е много важно."

"Доверието е важно за всички отбори по света. Дори да давате всичко от себе си и да правите всичко както трябва, понякога всичко е срещу вас самите.Именно за това смятам, че ние показахме изключително силен характер и амбиция в събота ".

"Всичко, което трябва да правим до края на сезона е да играем за победа във всеки един мач и това е. Знам, че не сме фаворити, но ние трябва да изиграем и спечелим оставащите шест мача "

"Титлата не е толкова далеч, въпреки шестте точки аванс на Манчестър, за това ние трябва да бъдем близо до тях и да чакаме шанса си " - завърши халфът на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация