Антон Генов ръководи две дербита на Левски

11:29
Антон Генов ръководи две дербита на Левски
Реферът Антон Генов получи наряд за неделното столично дерби от 13-и кръг на "А" футболна група между Левски и Славия на стадион "Георги Аспарухов". Помощници на Генов ще бъдат Веселин Мишев и Иван Вълчев, а четвърти съдия ще бъде Богомил Маринов. Интересното в решението на Българския футболен съюз в случая е, че Генов ще свири и мача между Локомотив София и Левски от турнира за Купата на България, който се играе на 26 ноември. Както е известно от ръководството на вицешампионите остро критикуват действията на родните съдии, които според шефовете на "сините" ощетяват техния отбор и с отсъжданията си довеждат до загуба на точки в шампионата.

Христо Ристосков пък ще бъде главен съдия на другия мач от кръга между софийски отбори - Локомотив и ЦСКА. На Ристосков ще асистират страничните рефери Никола Джугански и Николай Ангелов.

Варненското дерби Черно Море - Спартак Вн е поверено на перничанина Стефан Спасов с помощници Крум Стоилов и Николай Марков. Мачът Вихрен - Локомотив Пд ще бъде свирен от Севгин Адем (асистенти Георги Славов и Антон Тончев), Ботев Пд - Пирин - Ахмед Ахмед (Йордан Видов/Георги Ковачев), Литекс - Сливен - Станислав Тодоров (Тихомир Боболов/Светослав Стефанов), Локомотив Мездра - Беласица - Ивайло Бозев (Петър Тарълов/Мартин Маргаритов), Черноморец - Миньор Перник - Радан Мирянов (Александър Атанасов/Диян Вълков).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
12.11.2008 19:41

Генов е мръсен продажник! Винаги е подкрепял грандовете, така че честити 2 бъдещи победи на Левски.

KILLna7
12.11.2008 19:09

Е аз няма какво да кажа NICKA говори сам по себе си за чорбето

resurekxion
12.11.2008 17:14

Тапанар, казвам ти за последните мачове на Левски, че не са ни подкрепяли хич!Даже напоследък ни ощетяват! И по леко с думите!

leketoo
12.11.2008 16:57

resurekxion - Ти си най-големия кух левскар тука. То поне да имаше някой свестен да се спори. Паляк, на кой дадоха две дузпи срещу Черно море, а? Що изгониха Тянко Дяков за никакво нарушение от варненци???? Простьо, гола дето го вкарахте срещу Локо Пд в София след фаул на Бистрон срещу вратаря и стана 3:2. Не мога да разбера дали наистина си толкова прост. Аз ви казвам, че сте с болно съзнание, а вие пак не вярвате.

svetlio_vn
12.11.2008 16:55

Левски напоследък няма добри спомени от Генов , дори Сираков докато беше още изпълнителен директор заяви , че не иска този съдия да ръководи повече мачове на "сините".

resurekxion
12.11.2008 16:17

Абе тоа па, ти чуваш ли се к'во говориш? Не ни дигали засади, били ни подпирали садийте, свирили ни били дузпи... Ще ти дам пример За мача Черноморец - Левски. Вратаря спъна гонзо в 13-14 минута извън наказателното поле Гонзо излизаше на празна врата и това е обективно садийство според тебе и ако бяха останали с 10 човека 100% нямаше мача да е равен. И кога за последно са ни свирили Дузпа в Първенството..? Айде стига глупости, все Левски ги подпирали садийте, гледайте малко реалистично на нещата!

leketoo
12.11.2008 12:45

Ами ще ти кажа! Ти и всички болни мозъци дето сте фенове на този отбор. За каква призова двойка ми говориш в България, като мисля, че си наясно, че няма как "синята" помия да са извън нея. Изстрадали били футболистите!!! Кво да са изстрадали, вие имате ли един футболист за пред хората? Кой? Проблема е, че всички сте посинели и се кефите като ви подпират, не ви дигат засади, Гонзо бие дузпи и ви зачитат нередовни голове! И кво му е готиното на това! Ама нали знаеш, после идват БАТЕ, ЖИЛЦЕТО и някой друг скиор и ви лъсват задниците. Кофти работа.

bat_boiko309
12.11.2008 12:35

батка ти си мн кухо парче кой е истрадал левскар. аз нз кой отбор в последните 20 години е свършвал само веднъж извън челните две места и има положителен баланс със вс отбори в бг. изстрадали са само футболистите в момента. и то не вс, щот до колкото видях ц(*ка не са с по-добри, а др в бг са още по-зле

leketoo
12.11.2008 12:21

Гадните "сини" помиари пак си уредиха съдия. Що не земете тоя паляк да ви свири и в европа бе? Със Славия, с Локо, а в Перник с кой ще ходите??? Това е да си изстрадал левскар, тъжна картинка сте!