Пенев ще глобява и гони чужденците в ЦСКА

18:16
Пенев ще глобява и гони чужденците в ЦСКА
Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Димитър Пенев заяви, че e доволен от класирането на тима си на осминафинал, но не и от играта, която показаха избраните от него футболисти.

На пресконференцията след 1/16 финала срещу Локо Пловдив Стратегът похвали само Тодор Янчев, като изрази силно недоволство и призна, че ще глоби някои от футболистите, споменавайки имената Удоджи и Зе Руи.

"Смятах, че мачът отива към изпълнение на дузпи. Локо са традиционно силни срещу софийски отбори, а ние сме отпадали от тях в турнира за Купата. Поздравявам ги за себеотдаването. Те играха на 100 процента, ние пък едва ли показахме и 60 процента. Не съм доволен от доста свои играчи, не дадоха всичко, а предстоящите тежки мачове налагат вземането на мерки. Ще взема решение за индивидуални санкции на някои футболисти", каза Пенев.

Наставникът на ЦСКА обобщи и някои подробности около състава на "червените" в днешния мач, както и за шампионатния двубой в събота.

"В този мач смените ми бяха ръководени и от факта, че имаме изключително тежък мач в събота срещу Локомотив София. Беконо прави грешки, които не отговарят на класата му. Той наистина бърка решително, но е единственият вратар с опит, с който разполагам. Манчев се готви сериозно, травмата му отшумя, за Локомотив ще е готов. За Кирил Котев не мога да кажа все още. Тренира на облекчен режим. Не бих рискувал да го пусна, ако не е поне на 80 процента готов да играе, а и Бранеков е достатъчно стабилен, за да го замести. Младите в тима бъркат, нестабилни са, иска ми се в предстоящите тежки срещи да играят опитни състезатели като Здравко Лазаров и Владимир Манчев", заяви треньорът на "армейците".

Пенев каза още, че след края на полусезона договорите на част от чужденците ще бъдат прекратени, а към трима от качествените състезатели има интерес от отбори от чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
15.11.2008 13:32

преди ги имаше и Петре, и Велизар, и Хидиуед. Сега кой играе? Бекона ли? Той е много качествен вратар. Не му отричам качествата. По рефлекс е най-добрия в България. Но грешките, които прави, са много дразнещи..за мен един добър страж ще е хубав ход. От чужбина не можем да земем евтини и добри стражи, просто защото те си имат клубове. Вижте примера с Черно Море - купиха Евгений Хмарук и ги закопа срещу Щутгарт след 1 грешка..иначе правихме 1:1 тук и там 2:0 нямаше проблем да го запазим..най-вече след 80 минута. Трябваха им 3 гола и ги оправяхме, а иначе само 1, за да влязат в продължения. Така че един вратар им трябва като стария вратар на ЦСКА. Ивайло какъв беше...добър беше. Сега този Беконо ще ни закопе и в ШЛ И защо не ползва Пената юноши? Тъпия Томов не му дава нужната свобода, иначе да не си мислите, че ще махне льохманите. Той в момента няма избор, използва боклуци, а и не може да сложи доста юноши в тима, защото всички класни и опитни играчи напускат клуба. И това е клубна политика! Това не е парламент, където всичко хубаво се разпродава и мангизите в джоба на "учредителите" на "проекта". Това е ФУТБОЛ!

FLY_I
13.11.2008 08:30

Най-много по 2-ма чужденци в отбор.То се видя с чужденци нищо не става да пробват с наши хора.

siboko
12.11.2008 20:28

И какво е им доброто , помисли малко и кажи какво са направили за ЦСКА особенно Беконо, освен да пуска смешни голове като на мача със сините прасета че и днес със локомотив пд.

lidia
12.11.2008 19:26

като не разбираш млакни,тези негри както ги наричаш ти са доста добри футболисти,а ако искаш да пуска млади ще стане сащото както с левски

siboko
12.11.2008 19:03

Аман от н***и в най-добрия отбор. Трябва да се дава шанс на млади играчи. Пенев да си върне ПИФА той поне е вратар от класа.

leketoo
12.11.2008 18:54

Пенев е доказан откривател на таланти. Не се съмнявам, че ще излезе нещо качествено от сегашния тим на "чевените", коеот ще ни радва за в бъдеще. Чужденците са слаби в момента, имаше един добър (Ней) и те го продадоха. Дано да се направи селекция само от български играчи, тогава ще се мачкат евроидиотите.

siboko
12.11.2008 18:35

Докога Пенев ще търпи оная маймуна беконо

beastt
12.11.2008 18:22

според мен трябва да дава повече шансове на юношите