Левски с класическа победа над Спартак Варна

20:25
Левски с класическа победа над Спартак Варна
След пълно превъзходство, Левски успя да се наложи над Спартак Варна с класическото 3:0, с което се изкачи на втора позиция във временното класиране с 46 точки.

Първият гол  отбеляза Мирослав Иванов след отлично изпълнение от пряк свободен удар в 18-тата минута. След още няколко атаки на "сините" , Миланов центрира топката, и Жеан Карлос не пропусна възможността да отбележи в 29-тата минута. До края на първото полувреме сините продължиха натиска, но не се стигна до ново попадение.

Второто полувреме започна с нов гол за шампионите. В 47-та минута Игор Томашич подаде на Зе Соарещ, който центрира и Карлос с глава отново наказа гостите. Резултатът щеше да бъде много по-масивен, ако не бяха добрите намеси на вратарят на Спартак Станев.

Така сините напълно заслужено се устремиха напред в класирането, докато гостите от Спартак Варна ще продължат да се борят за оставане в елита с незавидното си 14-то място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mallorca80
06.04.2008 15:47

да наистина му трябват на мъри няколко месеца - 49,60,72 има ли значение.Левски трябва да вземат още няколко играчи от Б групата на бразилия и ще са готови за финал в шампионската лига

zlatogradski
06.04.2008 08:43

дано добрите игри на левски продължат!!!този сезон е важно да се обиграят и да стигнат онова ниво , което всички ние знаем , че притежават!!!няма значение , че отбора е много млад!!!не важно да пръскаш много пари , а да имаш търпение да постигнеш много с това , с което разполагаш!!а мъри ще го направи , само му трябва няколко месеца време!!!
всички левскари сме с отбора!!!ЗАВИНАГИ СИНИ!!!

shadol
06.04.2008 00:16

Една поправка с 46 точки е Левски