Аврам Грант идва в София да гледа Левски

11:00
Аврам Грант идва в София да гледа Левски
Бившият наставник на английския Челси Аврам Грант иска да гледа столичното дерби от родното ни футболно първенство между отборите на Левски и Славия, съобщава вестник "7 дни спорт".

Бившият помощник, а след това и треньор на лондонския гранд се свързал с наставника на "сините" Емил Велев. Двамата се познават от престоя на Кокала в Израел и са приятели.

"В момента Грант е без отбор и ми каза, че има възможност да дойде в София за няколко дни. Чакам потвърждение дали ще присъства на мача ни със Славия", разкри Емил Велев.

Докато бе в Челси, Аврам Грант звъня на Емил Велев, за да пита за Ели Зизов. Младият халф дойде на "Герена" именно от Израел и вече два сезона се подготвя с първия тим на "сините".

"Аврам сега е без отбор и има свободно време. Затова и иска да гледа повече мачове. Ще го посрещнем както трябва, ако потвърди визитата си в София", добави Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
14.11.2008 19:56

Остава и Авраам Грант да знае че ще идва да гледа мач у нас...?! Но дълбоко се съмнявам. Просто поредната "импресия" с адрес Подуяне.

leketoo
14.11.2008 12:46

Е как какво? Той е израелец човека. Идва по линия на Чорни, да деда указания. Па представяш ли си да поеме Гонзо и сие Батков да го офертира

iksvel
14.11.2008 11:01

И какво ще види тук? Слаба игра? Или уредени мачове?