Прогнозите на Ники Веселинов - 13-и кръг

20:30
Прогнозите на Ники Веселинов - 13-и кръг
Шест двойки, един хикс, само един мач без гол и спиращо дъха дерби Арсенал - Манчестър Юнайтед. Всичко това ни предложи 12-я кръг във Висшата лига миналата събота. Кръг разбил повечето от предварителните очаквания и преминал под проливен дъжд. Това е Англия - с най-силното първенство в света. Но дори и там не е възможно всяка седмица да се играе красиво, да има изненадващи резултати и обрати и да има супер-дербита. Така че тази събота и неделя може да се наваксат загубите в прогнозите от миналия тираж.

15 ноември, Събота

14.45 часа: Болтън - Ливърпул - 2, под 2,5 гола

Защитникът Гари Кехил защити наставника си Гари Мегсън и изтъкна, че ако Болтън играе както при победата срещу Хъл в миналия кръг това ще е достатъчно за излизане от незавидното положение. Все пак Мегсън е под заплахата от уволнение. В Ливърпул Рафа Бенитес бе нападнат за загубата с 2:4 срещу Тотнъм в сряда за Карлинг Къп с аргумента, че неговите резерви били по-слаби от тези на Арсенал победили леко Уигън с 3:0. Бенитес е доказал, че не се притеснява от нищо и отива в Болтън за победа, въпреки, че за гостуващите отбори там винаги е неприятно.

17.00 часа: Арсенал - Астън Вила - 1 Х

Томаш Росицки ще отсъства нови два месеца от терените, след операция. Арсенал обаче отдавна е доказал, че разполага с два равностойни състава, доказа за го и срещу Уигън за Купата на лигата. Астън Вила се готви да закупи Емил Хески от същия този Уигън през януари. Домакините са разбира се фаворит в тази среща, но бирмингамци са един от силните отбори този сезон, независимо от домакинската загуба в миналия кръг от Боро. Хиксът не е излишен като подсигуряване.

17.00 часа: Блякбърн - Съндърланд - 1

Двама от някогашните асове на Манчестър Ю., Пол Инс и Рой Кийн, сега излизат един срещу друг, но като мениджъри. Срещу противници от такъв ранг у дома Блекбърн обикновено не пропуска точки. Мениджърът на Съндърланд Рой Кийн заяви, че няма причини за паника от резултатите на отбора, ставало само въпрос за "мини-криза". Той обаче призна, че играчите му трудно бележат голове. Единицата в тази среща е привлекателна.

17.00 часа: Фулъм - Тотнъм - Х 2

Хари Реднап не е Хари Потър, но магиите му продължават да работят в Тотнъм. Отнесе го и Ливърпул, макар и с резервите си. Реднап продължава и с приятната за феновете практика да взима бивши играчи на "шпорите" като помощници. След Тим Шерууд и Лес Фердинанд, следващия ще е Теди Шерингам. Във Фулъм точат зъби на съперника, след като биха в миналия кръг Нюкясъл. Голаджията Анди Джонсън уточни нещата като каза, че неговият отбор ще сложи край на успешната серия на "шпорите". Труден за прогнозиране двубой.

17.00 часа: Манчестър Юнайтед - Сток Сити - 1 тв., няма гол

Оуен Харгрийвс няма да играе до края на сезона, след като стана ясно, че му предстои поредна операция на коляното. Бербатов има чудесната възможност срещу слаб съперник да си вдигне самочувствието с някой и друг гол. След загуби във важни мачове Юнайтед рядко влиза в криза, по-скоро когато му падне си го изкарва на следващия. Случаят сега е особено подходящ.

17.00 часа: Нюкясъл - Уигън - 1

Шиърър-мания завладява домакините, след като букмейкърите обявиха голаджия №1 на клуба за фаворит за мениджърския пост, когато клубът смени сегашния си собственик Майк Ашли. Ясно е, че всичко е временно и това води до несигурност в изявите на "свраките", въпреки, че разполагат с няколко играчи на много високо ниво. В Уигън ще се опитат до Коледа да спечелят колкото се може повече точки, защото след това е почти сигурно, че ще останат без ударното си дуо Амр Заки - Емил Хески. Хески вече споменах, че го искат във Вила, а египетския тим Замалек, който е собственик на преотстъпения Заки, ще търси по-богат купувач за звездата си. Несигурна единица.

17.00 часа: Уест Хям - Портсмут - 1 2, гол/гол

Миналата събота, с победа като гост, Помпи отново се върна в играта, но стреса предизвикан от напускането на Хари Реднап едва ли ще бъде изживян леко. Говори се за продажба на клуба на южноафриканска диамантена компания, за завръщането на Авраам Грант като футболен директор и привличането на Славен Билич за мениджър и т.н. Засега обаче мениджър си е Тони Адамс, който привлече за свой помощник Джон Метгот - бивш играч на Реал М., Тотнъм и Нотингам. Дзола засега все още се адаптира като мениджър при "чуковете", но важното е че има подръжката на играчите. Всичко може да се случи в този мач.

19.30 часа: Уест Бромич - Челси - 2 тв., няма гол

При домакините след два и половина месеца отсъствие се завръща важен защитник - Абдулай Мейте. Мениджърът Тони Моубъри отсега крои планове за вземане на играчи под наем през януари, но едва ли разчита вътре в себе си да вземе дори и точка от Челси. Изпълнителният директор на гостите Питър Киниън обяви, че няма да се купуват нови играчи през януари, а тимът ще продължи да играе на "Станфорд Бридж", като не се предвижда строеж на нов стадион. След месец и половина отсъствие Дидие Дрогба ще играе, но пък хвърли монета към публиката при загубата от Бърнли за Карлинг Къп и сега ще го разследва полицията и футболната асоциация. Твърда двойка за този мач, мисля че няма съмнение.

16 ноември, Неделя

15.30 часа: Евертън - Мидълзбро - 1 Х

В Евертън ще разполагат с титулярната си двойка в атака: Якубу Аегбени - Луис Саха. Двамата рядко успяваха да играят заедно поради контузии. В отбора всичко е наред след като бяха нанизани три поредни победи и сега се отваря чудесна възможност за четвърта. Не защото Боро е слаб отбор, напротив, но е много непостоянен и ако бъде добре притиснат, особено когато гостува не е толкова трудно да бъде победен. Странен тим е Мидълзбро. В момента е в серия от четири мача без загуба, но пък през септември нареди три поредни загуби. По-вероятно е краят на този мач е да дойде при равен резултат.

► 18.00 часа: Хъл Сити - Манчестър Сити - 2, гол/гол

Халдун Ал Мубарак - президент на английския футболен клуб Манчестър сити, заяви че мениджърът на клуба Марк Хюз няма да бъде уволнен, независимо от катастрофалните резултати на отбора напоследък. Марк Хюз бе в Абу Даби за среща с президента, за да обсъждат кои нови играчи трябва да бъдат привлечени през януари. Бразилците в отбора обаче недоволстват от Хюз, има проблеми и с нощния живот на Жо. Хъл са най-големите симпатяги в надпреварата досега, но мениджърът им Фил Браун призова за повече реализъм запалянковците, които в еуфорията си от победите, след три поредни загуби изглеждат разочаровани. Имам чувството, че Сити ще вземе този мач.

Успех !

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
15.11.2008 02:00

Почти невъзможно е да се познае всичко, всеки кръг има поне по 2 коварни мача...Например в мачове като Фулъм - Тотнъм, Хъл Сити - Манчестър Сити, Уест Хям - Портсмут и Нюкясъл - Уигън всичко е възможно, аз лично доста рисково бих изключил само 1-цата при Фулъм - Тотнъм, другите остават тройни за мен и само късметът спасява в такива случай. Така че не си го изкарвайте на човека...

leketoo
15.11.2008 00:44

futbolischetooo Ти с краката ли го писа този коментар? Нищо не се разбира, ама щом такава ти е мисълта ти си знаеш

futbolischetooo
15.11.2008 00:08

добре кат си праи прогнози да си прави и гледаите после дали му излизат и готово тоя краг в англия нема как да не излезнат тея мачове мачове поне 80% от тях штот тои нема да прави прогнози туку така ако не следи кво става в там но сас сигорност бербо ше фкара за манчестър

fRSkn
15.11.2008 00:07

Има лесно секи вторник и петък(ако не се лъжа)вестник еурофутбол 1лв... и няма да се нервите на тези прогнози ..

Hacktool
14.11.2008 22:54

Абе като недоволствате от прогнозите на човека не ги четете бе. Има хора, на които тези прогнози помагат, с информацията за контузени и наказани играчи, с това как се представя отбора в псоледните кръгове и т.н.. А това че в Англия мачовете напоследък излизат точно обратно на очакваното не е виновен човека. Който не му харесва да не се съобразява с тях и да си играе без да ги чете. Толкова ли е сложно за пуберските ви глвици да го проумеят

iksvel
14.11.2008 22:48

manqka_78, първо, че на никой не му пука за беларуското, чешкото или сингапурското първенство. Понеже английското е едно от най-следените и най-играните (имам предвид с най-много залози на английски мачове), то с тази тема се помага на най-много хора. Второ, че за толкова непознати първенства не може да се намери толкова голяма информация. Още повече, при различните държави си има различни традиции и трябва наистина да се следи редовно и дълго време едно такова първенство.
Независимо какво е това нещо sianas, обзалагам се, че е ядосано понеже е пуснало сума пари, може и виртуални, вярвайки на някоя прогноза на г-н Веселинов, и в последствие е загубило... Е, тук не е място за такива пубертетски изпълнения...

manqka_78
14.11.2008 22:35

"iksvel" мисля,че това "sianas" е момиче,но аз напълно подкрепчм sianas,защото и аз се дразня,като вида всеки петък темата "Прогнозите на Ники Веселинов",бля-бля-бля.Всеки може да направи прогнози на Ливърпул,Манчестър,Челси и т.н.Като е голям прознозирач,защо не дава прогнози за Сингапурското първенсво,за Беларуското,за Чешкото и т.н.Вярно е,че английското първенство е наи интересно,но все пак Администратори,стига сте слагали тая тема Ппрогнозите на Ники Веселинов.Ставате смешни

Resorter
14.11.2008 22:24

Съгласен съм с прогнозите, единствено Съндърланд може да измъкнат нещо при гостиването си, 1Х

iksvel
14.11.2008 22:13

sianas, отвореняк, я напиши ти обосновани прогнози и после си ги сравнете с на г-н Веселинов да. Да видим после кой, къде и защо ще се крие.

sianas
14.11.2008 21:49

какви са ти тия прогнозиве,и не само тия,ами всичките които правиш.Поне да познаваш 50% от прогнозите си.Вземи се скрии поне за една седмица с прогнозите си