Крауч: Хубаво е хората да си спомнят, че още съм жив

15:37
Крауч: Хубаво е хората да си спомнят, че още съм жив
Арсенал и Ливърпул завършиха при резултат 1:1 в среща от 33-ия кръг на Премиершип. Същият резултат беше постигнат и при първата среща между двата отбора в Шампионската лига на 2-ри април.

За "мърсисайдци" се разписа Питър Крауч, с добър удар от около 20 метра дистанция.  Високият нападател изигра един изключителен мач, като подсказа на треньора Рафа Бенитес, че има по-добри качества от това да търка скамейката.

“Хубаво е хората да си спомнят, че още съм жив. Доста е объркващо. Не бях играл от доста време и се наслаждавах на играта днес. Няма да лъжа, че е трудно. Искам да играя в големи игри, а не да ги гледам, и за моя радост бях част от такъв двубой днес", сподели ентусиазираният футболист.

Въпреки че Бенитес предложи на Крауч подновяване на договора, той още не е сигурен за бъдещето си в Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GJP
06.04.2008 17:32

проблема е, че Рафа предпочита да играе само с един нападател.Пример е и това, че Кайт играе като крило.Това му е запазена марка, тъй като и когато Сисе бе в клуба и той играеще често от дясно именно и затова тои си тръгна в посока Марсилия.Иначе Крауч не веднъж е доказвал, че е един страхотен нападател и вкарва когато трябва.

mallorca80
06.04.2008 15:45

страхотен футболист,ама май е по- добре да поразцъка в някое тимче като вигън например за да изпъкне пред останалите.в отбор като ливърпул и треньор испанец е нормално да се позастоява на скамейката