Нистелрой няма да прекратява кариерата си

15:13
Нистелрой няма да прекратява кариерата си
Нападателят на испанския шампион Реал Мадрид Рууд Ван Нистелрой заяви, че няма да има проблеми да се върне в игра през следващия сезон, въпреки че се появиха информации, че контузията в неговото коляно е опасна за кариерата му.

32-годишният холандец премина вчера операция на дясното коляно в САЩ и днес заяви, че ако не е преминал хирургичната интервенция, то тогава е имало вариант да не играе повече футбол. Ван Нистелрой даде интервюто за "Марка" от Колорадо и заяви:

"Ако не бях преминал тази операция щях да съм свършен за футбола. Ще бъда извън терените дълго време, но нямаше друг начин. Контузията е сериозна! Истина е, че съм на 32 години, но преди осем години минах по същия път и вече знам какво да правя. Възстановяването ще бъде тежко, но ще се справя. Има още много голове, които трябва да вкарам с екипа на Реал Мадрид и много цели, които да постигна с отбора. Явно е, че това е един от най-трудните моменти в моята кариера. Има обаче само две опции пред мен: да се предам или да се боря. Аз обаче ще се боря!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация