Марто Петров в игра през февруари

15:28
Марто Петров в игра през февруари
Селекционерът на България Пламен Марков обяви, че травмата на крилото на Манчестър Сити Мартин Петров се е оказала по-лека от предвиденото. Крилото ма Манчестър Сити претърпя операция на дясното коляно, което контузи срещу Грузия в световната квалификация играна в Тбилиси.

Пламен Марков се е чул с халфа вчера и е научил с радост, че контузията на играча е по-лека, отколкото се смяташе преди интервенцията. Очаква се Петров да се върне в игра през месец февруари. Това значи, че ако всичко е наред, Марто ще бъде на разположение на България за изключително важната квалификация с Ейре в Дъблин през месец март, от която до голяма степен зависи класирането ни за ЮАР 2010.

Операцията на Петров бе забавена, след като от лекарския щаб на Ман Сити очакваха да го излекуват с възстановителна програма и да претърпи интервенция едва след края на сезона. Първоначално лекарите на "гражданите" се надяваха контузеното коляно на Мартин Петров да реагира добре на изготвената възстановителна програма. В крайна сметка, обаче се оказа, че националът трябва да претърпи хирургическа интервенция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hacktool
17.11.2008 16:39

Баси тъпите копеленца, ако бяха обърнали внимание на контузията на Марто след мача с Италия намаше да се стигне до тук