Пламен Марков се ядоса

12:15
Пламен Марков се ядоса
Селекционерът на националния отбор Пламен Марков, който бе видимо изнервен преди заминаването на "трикольорите" за Сърбия заяви на летище "София", че целта на проверката е добра игра и резултат, даващ самочувствие на футболистите.

"Отиваме с цел да направим една полезна проверка, която да бъде плюс за целия отбор, включително и за новите играчи в тима. Както и да постигнем резултат, който да ни дава самочувствие и удовлетворение от свършената работа. Надявам се да покажем добра игра срещу Сърбия, защото това е най-важното в една контрола, както и да чистим грешките, които сме допускали до тук", каза специалистът.

На въпрос има ли нещо преди контролата със Сърбия, което да ви притеснява Марков отговори нервно:

"Какво да ме притеснява - вашите въпроси, освен тях няма какво друго да ме притеснява. Настроението преди мача е добро, важното е и след срещата да остане такова. С Димитър Бербатов и Стилиян Петров се чух, когато им дадох разрешение да се присъединят към лагера на отбора направо в Белград. Няма здравословни проблеми в отбора", допълни още селекционерът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

koko_dinev
18.11.2008 14:50

Ти пък къде ги видя тия "Големи Звезди" в нашия отбор?? Пълни смешковци и разглезени мърли

leketoo
18.11.2008 13:54

Пламене стига се нерви на журналистите ми малко си стегни ония големите звезди да почнат да играят, че сега ако не се класират ще ходят на голям форум в някой друг живот.