Ман Сити ще стане по-велик от Реал Мадрид

13:31
Ман Сити ще стане по-велик от Реал Мадрид
Бразилският голмайстор на Манчестър Сити Робиньо заяви, че "гражданите" могат да станат по-велики и от Реал Мадрид, и той лично ще е там, за да го види. Струващият 32 милиона паунда бразилец настоява, че тепърва ще се види най-доброто, на което е способен.

"Не е лесно да те сравняват с други играчи, особено когато става въпрос за Пеле. Той е несравним. Той е Кралят на футбола. Никога няма да има друг като него, но се надявам да постигна поне същият успех като него, а защо не и повече. Дойдох в Манчестър Сити, защото видях в този отбор перспектива. Могат ли да са толкова велики, колкото и Реал Мадрид? Надявам се. Надявам се да играя тук дълги години. Вярвам, че ще стана легенда в клуба и ще съм един от великите герои на Манчестър Сити", заяви 24-годишният Робиньо.

Бразилецът бързо се превърна в герой за жадните за успехи фенове на Сити. Преди да се премести на Острова Робиньо играеше за испанския гранд Реал Мадрид.

"В Бразилия има толкова много добри играчи, някои дори са по-добри от мен! Аз просто получих своя шанс в правилния момент. На 18 години дебютирах за Сантос и успях да вляза в класен клуб. За мен красотата на футбола е в отбелязването на голове, дриблирането и в разиграването. Това искам да правя", допълни още Робиньо.

Както е известно собствениците на Манчестър Сити от петролния консорциум "Абу Даби Юнайтед груп" имат план за сериозна селекция през зимния трансферен прозорец. Вижте набелязаните футболисти от ръководството на "гражданите" в материала ни "Ще купи ли Ман Сити елита на света?".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
18.12.2008 17:04

Реал,ако продължават с такава игра и отбори като Портсмут или Съндърланд ще ги минат

LATINO_M
02.12.2008 17:26

За какъв се мисли тоя Робиньо не мога да разбера - едно посредствено бразилче , което чудно как струва 32 милиона ! И какви са тия изказвания - " Вярвам, че ще стана легенда в клуба и ще съм един от великите герои на Манчестър Сити", заяви 24-годишният Робиньо. "

beckham_07
18.11.2008 16:16

Никога!Сити ще станат по-велики от Реал когато Кристиано Роналдо отиде в Мадрид - демек НИКОГА!!! те не че "белия балет" са особенно велики сега,но поне историята им е за завиждане.

razorblade
18.11.2008 15:40

1 000 000 000 изречени думи тежат много по-малко от 1 свършено дело. Засега само слушаме как Ман Сити ще завладеят света ....а на практика - НИЩО !
Веднъж поне шампиони да станат ....да си намерят приличен треньор преди това ...и пак ще говорим ....
Само едно не знам дали им е ясно ....Някои неща и с много ПАРИ н стават !!! Пример ---> Челси и ШЛ !