Антич очаква победа над България

13:33
Антич очаква победа над България
Селекционерът на Сърбия Радомир Антич заяви, че очаква победа срещу България в днешната контрола, която ще се проведе от 17:30 часа местно време на стадиона на Партизан в град Белград.

"Надявам се да победим в днешната среща, която ще бъде бенефис за Саво Милошевич. Саво е невероятно момче и страхотен футболист. Имах привилегията да му бъда треньор в Испания, въпреки че го исках от момента, в който той напусна Партизан. Той обаче избра да отиде в Астън Вила. Саво може да бъде пример за младите ни футболисти. Още от първия момент знаеше своето място в тима и още на първата обща вечеря изяви желание за победа. Що се касае до това, колко минути ще играе той днес срещу България, все още не знам. Смятахме да го пуснем първите девет минути, като символен жест, тъй като той е нашата деветка, но се отказахме от тази идея. Най-важното е Саво да бъде подготвен физически", заяви Антич.

Наставникът беше запитан как ще се противопостави на българите и той отговори:

"Стартовият ни състав го знам само аз, като единствено под въпрос е Бранислав Иванович. Той има травма в коляното, така че преди мача ще реша дали да го пусна. Българите са големи таланти и аз знам това, тъй като съм тренирал Сираков, Искренов и Пенев. Освен Бербатов, внимание заслужава и Стилян Петров, който носи стабилност в тяхната халфова линия. Нашите съседи направиха три ремита от началото на квалификациите и техните качества ни карат да бъдем доста внимателни тази вечер", допълни още сръбският наставник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация