Стефанов: Лечков да си стои на посраното дупе, племенникът му става за национал по бадминтон

17:50
Стефанов: Лечков да си стои на посраното дупе, племенникът му става за национал по бадминтон
Президентът на Славия и бивш член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов отвърна чрез агенция "БЛИЦ" на нападките на Йордан Лечков. Както е известно, по-рано кметът на Сливен заяви, че Стефанов и неговата групировка от три букви е качвала футболисти по багажниците.

"Това момченце да си стои на посраното дупе и да не говори много. Забрави ли, че беше в управителния съвет на една друга застрахователна компания - "Зора". Като говори, трябва много да внимава, защото ще си отворя устата и тогава ще стане страшно. Знаем много добре, че един от най-приближените му е Димитър Джамов, който е осъждан за множество грабежи. Май ще ме принуди да проговоря. Тогава куцо и сакато ще го разберат какъв е", изригна пред "БЛИЦ" Венци Стефанов.

"Ако някой футболист каже, че е качван в багажник, а то не е. Писна ми с тия педерастки истории", добави Стефанов, който изгледа от трибуните на стадион "Партизан" загубата на националите с 1:6 от Сърбия.

"Заради такива като него сме на това дередже. Видяхме му неговите национали. На мен, ако ми вземат топката от клек ще се срамувам някога през живота си да кажа, че съм футболист. Племенничето му става за национал по бадминтон", каза в типичния си стил Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
21.11.2008 10:28

Така-така поне да си покажат -"лаината" на яве.То тия неща са обшествена тайна но друго си е да се конкретизира от някой.Лошото е че точно такива хора бързо си заминават от тоя свят като Георги Стоев - мир на праха му

captain123
21.11.2008 10:26

Хубаво е понякога да им се казва истината в очите, защото се само забравят някои хора.

petarkamenov
20.11.2008 19:06

БРАВО БРАВО БРАААААВО той ги знае какво чудо са той ги знае дано не спре да говори

ov3r
20.11.2008 18:55

Ама, не бе... Това,че всичките сте посрани е пределно ясно. И за това никой не си отваря устата. 'Щото го е страх, че и той е същия...