Според Георги Василев героите от \"американското лято\" пречат на Марков

10:08
Според Георги Василев героите от \"американското лято\" пречат на Марков
Георги Василев, който е ръководил отборите на Левски и ЦСКА сподели, че главната причина за случващото се с националния ни отбор се крие в "златното поколение", което постигна най-големия успех за българския футбол през 1994г. на Световното първенство в САЩ.

"Едно прекрасно поколение футболисти претърпя пълен провал като управници. Убеден съм, че немалка част от вината за състоянието на националния ни отбор носят именно четвъртите в света, които завзеха БФС и се бъркат в работата на селекционера", заяви "генералът" от ефира на спортната телевизия "Ринг".

Наставникът извел и търновския Етър до шампионската титла на България завърши с думите:

"Жалко е това, което се случва с футбола ни, но по-жалкото е, че не виждам как ще изплуваме от блатото".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petarkamenov
21.11.2008 11:14

Браво старите акули взе да им писва и почнаха да исплуват един по един но не само да дават интервюта кой е и кои са ами да взема да направят нещо.Аз лично ги подкрепям мисля че ръководството е УЛТРА КОРУМПИРАНОна чело с Б.М.

vsk
21.11.2008 10:23

Гочето да не са праи ами да вземе да хване кормилото на национала и да ни изкара от дъното-само той го може и то при положение че мишките от БФС не му се бъркат в работата.Това е едно от условията му когато застава на волана на някой отбор и е напълно прав.Затова и не води БГ отборите защото винаги му се бъркат тъпаците.А че по добър треньор в БГ от него няма си е самата истина,няма отбор които е поел и да не е постигнал някакви резултати!