Върнаха Миньор и Левски в Перник

10:30
Върнаха Миньор и Левски в Перник
Само ден след като беше решено мачът между Миньор и Левски да се играе в Кюстендил, сега стана ясно, че срещата ще се проведе в Перник на стадион "Миньор", благодарение на личната намеса на кмета на града Росица Янакиева. Решението за това е било взето късно снощи, около 23:30 часа, а от тази сутрин общината вече организира предстоящото голямо събитие.

За първи път от седем години в Перник ще се играе мач от най-висшия ешелон на българския футбол. Затова в неделя в града ще има богата шоу програма. В продажба ще бъдат пуснати само 3000 билета, тъй като на този етап капацитетът на стадиона е ограничен.

Общината монтира видеостена на площад "Кракра". Ще тече и съпътстваща шоу-програма. Проведени са разговори с министър Миков да се обезпечи събитието с безупречна охрана. В тази връзка кметът на Перник отправя апел към футболните запалянковци да се въздържат от хулигански прояви, защото и за най-малките противообществени прояви ще последват жестоки санкции. Очаква се и президентът Георги Първанов да присъства на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
21.11.2008 11:33

Само WC оле, оле! Сега да внеса корекция! Стадиона в град Перник е с идеално тревно покритие и не трябва евроидиотите да се притесняват за това. Трева има, даже ще могат и да пасат ако искат. Никакви проблеми. За да се вземе мача обаче ще е нужно Ристисков да ОСЕРЕ здраво мача в полза на подуенци и след това да го скрият до края на полусезона по видеозапис.

iksvel
21.11.2008 11:26

Перничани да не бързат да се радват..До мача има много време - днес току-виж ги преместили във Варна, а утре Бат Бойко ще уреди да се играе на Васил Левски...

bos
21.11.2008 11:24

Това е картофената нива на Миньор Перник какъв футбол да очакваме левскари пре... ни Но се надявам тайно да бием тея селяни