Бибишков: Дойде време да спечелим на \"Армията\"

12:33
Бибишков: Дойде време да спечелим на \"Армията\"
Нападателят на Литекс Крум Бибишков заяви, че "оранжевите" ще търсят единствено победата в предстоящото дерби с ЦСКА в София. Мачът, който ще се играе на стадион "Българска армия" в събота от 17:00 часа, е от 14-ти кръг в родния ни шампионат по футбол.

"Уважаваме всеки противник в "А" група. ЦСКА не прави изключение, но ние сме задължени да вземем максимума от този мач. Дошло е време да спечелим на "Българска армия". Още повече, че се борим с "армейците" за титлата", заяви нападателят пред клубния сайт на Литекс.

Според Крум Бибишков за криза в ЦСКА въобще не може да се говори.

"Всички отписваха този отбор, но и в момента той е на първо място. Това не е криза. Противникът е повече от сериозен тим. Резултатът на "Армията" не решава нещата, но въпреки това ние сме задължени да си тръгнем с позитивен резултат", допълни голаджията.

Междувременно Крум Бибишков получи признание. Той бе избран за футболист №1 на 13-ти кръг в "А" група в анкетата на вестник "Футбол" и Пресклуб България. Бибишков изигра основна роля при домакинската победа над Сливен. Крум отбеляза първия и подаде за втория гол за крайното 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MainEvent
21.11.2008 19:09

Армейците ще ви надуят шушоните,не се надявайте много

supervanio
21.11.2008 19:06

Време е Литекс най-после да оправдаят слуховете, че имат най-качествения отбор в България, но не могат да реализират потенциала си.
Време е и да спрат с гръмките изказвания и да видим на какво ги е научил Мъри!

svetlio_vn
21.11.2008 14:25

В Литекс очакванията винаги надхвърлят реалността . Време е българските отбори да разберат , че важното е не кой ще стане шампион , а как да си оправим футбола за да не преживяваме подобни катастрофи като тази със Сърбия