БФС пак стана за смях с Миньор и Левски

13:55
БФС пак стана за смях с Миньор и Левски
Двубоят между отборите на Миньор и Левски от 14-я кръг на "А" футболна група създава много неприятност на ръководството на БФС. Както е известно вчера стадионът в Перник не получи одобрение от лицензионната комисия на футболната ни централа и бе решено срещата да се играе в Кюстендил. Днес сутринта пък, кметицата на Перник Росица Янакиева заяви, че Миньор и Левски ще играят на стадиона в нейния град.

Странно, но кметът на Кюстендил Петър Паунов съобщи, че стадион "Осогово" ще бъде домакин на срещата Миньор - Левски в неделя от 14:00 часа.

В официалния сайт на Миньор излязоха със съобщение, че дори на мача, който ще се играе в Перник, ще присъства президентът на републиката Георги Първанов.

Явно срещата между Миньор и Левски фокусира изцяло вниманието на родния запалянко, оставяйки в сянка дербито между ЦСКА и Литекс.

Известно е че, гостуванията на вицешампиона Левски в Перник са доста тежки, както за публиката, така и за футболистите. Ако мачът се играе в Кюстендил обаче, привържениците на Миньор ще бъдат крайно разочаровани, като се има предвид, че според тях стадионът в техния град напълно отговаря на изискванията на БФС.

От родната футболна управа днес излязоха с изявление, че има вероятност срещата да се играе в Перник, ако се изпълнят препоръките на Лицензионната комисия. По наредба мястото на срещата трябва да бъде официално оповестено 72 часа преди мача. По програма Миньор и Левски трябва да излязат един срещу друг в неделя от 14:00 часа, но все още не се знае къде.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pleven94
22.11.2008 10:35

Защо толкова се спекулира с тези мачове на Левски ? Но късмет където и да се играе!
САМО ЛЕВСКИ!!!

futbolist4ety
21.11.2008 19:03

Добре де защо не играят на стадион Васил Левски,какво кат е Перник то и в Смолян има хубав стадион отговарящ на критериите

koko_dinev
21.11.2008 15:25

svetlio_vn Щом перуката михайлов праща там да го гледат стадиона, значи не е точно така. На мен не ми я ясно след като вчера казаха, че нестава стадиона и обявиха Кюстендил, как така днес преразглеждат?? вчера какво правиха, не го ли видяха стадиона. днес пак ли ще ходят до Перник да го гледат? Те го взеха като туристическа дестинация. Май се изплашиха от БФС да откажат да не стане пак да се сезират чужди организации за глупостите им.

Notlike
21.11.2008 15:06

Базик работа..и какво излиза? ЦСКА - Левски никому не трябва, само "Левски" е важен. Да ти *** БФС-то! Корупция! Долу Михайлов, шпек говедарски! Искаме неутрален шеф, какви са тия екстри, че и на всичкото отгоре наглите левскари все съдията им пън

leketoo
21.11.2008 14:23

Баси ДЪРЖАВАТА дето сме! Кметицата казала, че мача е в Перник Перуката БОБИ за къв чеп стои начело на футбола ни?? Ония кво гледаха вчера, кво инспектираха? 72 часа е срока по наредба, а още не се знае къде ще е?

kokko
21.11.2008 14:20

Поредните измишльотини свързани с българския футбол. Къде ще се играе голямото дерби Миньор - Левски? Ако играят е пред блока ми няма да отида да ги гледам! Не заслужават! Всички са толкова слаби ,че няма на къде повече. Големите "звезди" в националния ги видяхме какво направиха - 1:6 Това говори достатъчно!

svetlio_vn
21.11.2008 14:05

Лицензците за стадион се дават за полусезон , как така кръг преди края на Миньор им щукна , че могат да играят в Перник ? Най-добре да използват приготвените камъни да изградят нещо с тях , а не да ги хвърлят по терена .