Манчев на крака за дербито, Ивелин Попов и Михаил Венков наказани

11:40
Манчев на крака за дербито, Ивелин Попов и Михаил Венков наказани
Владимир Манчев по всяка вероятност ще води атаката на ЦСКА в дербито от 14-я кръг на "А" група срещу Литекс.

Той се контузи в 20-а минута на мача с Левски и пропусна следващите срещи на "червените". През седмицата Манчев каза, че дори да не е напълно възстановен, ще стисне зъби и ще даде всичко от себе си, за да спечели ЦСКА важната среща. Здравко Лазаров ще партнира на Манчев в нападение. За днешния мач на линия е и Маркиньос, който изтърпя наказание в двубоя с Локомотив (София) миналата седмица. Аут за пореден път е Зе Руй.

Бивши нападатели на "сините" се очаква да тормозят защитата на "армейците". По всяка вероятност Мъри Стоилов ще заложи на Емил Ангелов и Крум Бибишков в атаката на Литекс. И двамата в различни периоди са обличали фланелката на Левски. Ивелин Попов и Михаил Венков са наказани и пропускат мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivo00004
22.11.2008 15:02

Ами браво на Владо,че се е възтановил вече,то се вижда,че без него е много трудно на ЦСКА да бележи голове.Надявам се бързо да навлезе във форма и да радва всички фенове на отбора.

RZ
22.11.2008 13:48

Дано да не се контузи пак.Условиата не са от наи -добрите за Манчев,след контузиата му!По-важно за него е да навлиза постепенно вьв форма ,а да не се форсира.Малко са му тренировките и игровата практика.Все пак успех на Манчев и ЦСКА!!!