Емил Велев: Винаги съм искал да се играе в Перник

14:17
Емил Велев: Винаги съм искал да се играе в Перник
На днешния си редовен брифинг треньорът на Левски Емил Велев заяви, че от самото начало е имал желание мачът от 14-я кръг на "А" група с Миньор да се играе в Перник.

Наставникът каза: "Още от самото начало исках срещата да се играе в Перник, тъй като терена е по-запазен, от колкото в Кюстендил. Където и да се играе мача, целта пред нашия отбор е само една – победа. Вариантите да заменя Живко Миланов са поне два, като един от тях е Лъчо Балтанов да го сложа да играе като десен бек". Наставникът заяви още, че не се притеснява от атмосферните условия и се надява двубоят да се играе.

 "Не се притеснявам от атмосферните условия! Ще изчакаме до началото на мача и ще видим какво ще решат длъжностните лица. Според мен е по-добре да се осъществи тази среща. Не мога да избирам от играчите кой може да играе на сняг и кой не. Всички трябва да се подготвят да играят на всякакви атмосферни условия", заяви Велев.

Той допълни, че е наблюдавал отбора на Миньор Перник и според него мача ще бъде доста труден за "сините".

"Отборът на Миньор играе с голямо желание, има добри изпълнители и създава доста опасности. Няма да е лесен мача, но Левски е по-класния тим и ние трябва да се справим", завърши треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
23.11.2008 12:32

не само ще ги бият, а и други работи ще им правят. Защо ли в Перник...един от най- работническите градове няма фенове на отборчето наричащо себе си "отбор на народа"...

VasilGeorgiev
22.11.2008 18:27

Ееее ба*ти смешника! Кой тогава не искаше мача да се играе там? Гонзо ли? Той така или иначе никъде неможе да играе! Видяха, че няма да им мине номера да играят другаде мача и пак почнаха да си отварят устите. Го*еда кво повече да кажа!

MIHITO
22.11.2008 18:02

Шампиони друг път,сега да ви видим като и двата ма4а са в един ден дали ще си оправите краката.
А колкото до това дали е искал велвв да играят там само тои си знае ама май по добре щеше да му е в София

hektors
22.11.2008 17:58

Само Левски оле!!! Шампиони тази година

Schumacher1
22.11.2008 16:25

И миньори ли ще ви бият,преди това бяха: трактористи,скиори,аматьори и т.н.