Павлюченко донесе победата на Тотнъм

18:17
Павлюченко донесе победата на Тотнъм
Тотнъм излезе от зоната на изпадащите след като победи Блекбърн с минималното 1:0 на своя "Уайт Харт Лейн".

Единственото попадение в срещата отбеляза новото попълнение Роман Павлюченко още в 9-а минута след брилянтно подаване на Аарън Ленън. За домакините пропуски направиха Дейвид Бентли и Ленън, които на няколко пъти бяха близо до втори гол. Олсон от състава на Блекбърн получи червен картон в края на първата част и остави своите съотборници с човек по-малко. Роке Санта Крус можеше да донесе равенството в началото на втората част, но оставен непокрит от близо стреля над горната греда на Еурелио Гомес.

Със спечелените три точки "шпорите" излязоха на 14-то място с 15 точки, докато Блекбърн се закотви на незавидната 19-та позиция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Solskjaer91
23.11.2008 23:24

коментатора на мача не веднъш каза че руснака бил с класи под Бербатов ... аз обаче като го гледам нашия мързел съм на друго мнение

dumbo_s
23.11.2008 23:15

KILLna7 защо има малко хора като него.Всеки казва Бербатов не играе не е за голям отбор,само разхожда фланелката и куп глупости.Тези коментари изгониха мнозина национали.Бербатов прогресира неимоверно и това го видя цял свят изключителен поглед и пас в играта просто не заменим за отбор с големи амбиции.Макар в националния да не показва качествата си това идва от факта , че не се връзва в играта като цяло.Халфовете не могат да играят с него да му дадат пас да овладее топката или пък топка за директен обстрел.Нима никой не помни Бербатов когато и Балъков играеше ... Тогава беше герой защото вкарваше а сега ?!? Когато той е лидера никой не може да вземе от неговата игра ...

tedo_dm
23.11.2008 22:52

Очаквах го този мач да го вземат Тотман.Хари Реднап е доказал се трениор и при Уест Хам и при Порсмунт таи че Тотман влиза в добра серия

blackburntroyan
23.11.2008 20:12

При Тотнъм изключително ясно се вижда огромната роля на треньора. Откакто кормилото бе поето от Хари Реднап, шпорите са най-прогресиращият отбор във Висшата лига. Не може да се отрече обаче и изключителния нюх на предходния наставник, който привлече Роман на изключително изгодна цена и се освободи от една разглезена и меркантилна балерина.

raponezko
23.11.2008 19:57

Павлюченко се оказа много добра покупка за Тотнам и оправдава сумата за която е закупен

Dekam
23.11.2008 19:22

Вижда се огромно съживяване в Тотнъм, след ужасно слабия старт на сезона! Ако продължават да подобряват формата си шпорите могат да се окажат на позиции, за евротурнирите! Всичко си зависи от тях!

ralics
23.11.2008 18:50

Шпорите спокойно можеха да спечелят срещата и с по-убедителен резултат.Но характера на състезателите от Блекбърн не им позволи.Според мен въпреки показания характер,който от части се дължи на самия тотнъм,отбора на Пол Инс може да се окаже в неудачна позиция на последните 3 места по-нататък в лигата!