Реднап гласи Ленън за националния

10:20
Реднап гласи Ленън за националния
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви на селекционера на Англия Фабио Капело, че според него трябва да даде шанс на Аарън Ленън да изгрее за националния отбор, особено след като крилото успя да вдъхнови "шпорите" за победата с 1:0 над Блекбърн.

Ленън бе непрестанният проблем за защитата на Блекбърн на "Уайт Харт Лейн", отново той асистира за гола на Павлюченко през първата половина на срещата, а накрая успя да изработи и втория жълт картон в мача за Мартин Олсон.

По повод контузията, заради която Тео Уолкът ще отсъства от редиците на "трите лъва" поне за три месеца и несигурната позиция на Дейвид Бекъм, в националния отбор на Англия се открива едно свободно място по десния фланг и Хари Реднап смята, че Ленън може да го запълни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Grizlito
24.11.2008 20:38

Ако бъде повикан съм сигурен че ще се прбори за титулярното място!!!

AXE1307
24.11.2008 13:00

Аарън Ленън е достатъчно класен футболист за и без това прехваления тим на Англия.И лично искам тва момче да дойде на Олд Трафорд на мястото на тоя смешник Роналдо.Както ства ясно аз съм фен на Юнайтед и не съм привърженик на това да се налагат измислени звезди.Не може на 20 ,22 да си вче звезда.Тези са рядкост.Трябва да се дава шанс на всички талантливи играчи.