Галас се връща в игра, ако се извини на съотборниците си

12:49
Галас се връща в игра, ако се извини на съотборниците си
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че е твърде вероятно да върне Уилям Галас в отбора за сблъсъка с Динамо Киев от груповата фаза на Шампионската лига.

Французинът си навлече гнева на своя мениджър, след като си позволи да изнесе информация от кухнята на отбора в публичното пространство нападайки съотборниците си за малодушието, което са демонстрирали в последните мачове.

В двубоя срещу Манчестър Сити защитникът остана извън състава, а същевременно загуби и капитанската лента. Венгер обаче е склонен да прости на своя футболист, стига той да се извини.

"За нас най-важното в момента е да бъдем единни. Едва ли някой е склонен да смята, че за няколко дена ще забравим как се играе футбол. Всичко, което трябва да направим е да спечелим следващия си мач", поясни френският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gregoda
24.11.2008 19:11

Арсен Венгер сам ще се принуди дори да се моли на Галас,защото само един мач да го няма и ето че губят с 0-3.Аз не помня чак толкова изразителна загуба на Арсенал от доста мачове насам.Уилаям е доказал себе си защитник,но за съжаление характера му е такъв.Когато беше играч на Челси също си позволяваше подобни неща и беше стигнал до там да каже че ако го пускат в игра ще си вкарва автоголове нарочно.Не мисля че играч от неговата класа трябва да се държи така.

asenoff
24.11.2008 14:56

Арсенал винаги тръгват добре и след 10 кръг пак почват да правят изненади всеки мач

dendo
24.11.2008 14:43

Не беше редно Галас да говори такива неща, но проблемът е много по дълбок. И си мисля че трябва много по-крути мерки да се вземат.Безкрйно харесвам Арсенал но неможе след един провален сезон всеки да говори как се маха и че искал да печели трофеи и дрън дрън. Давам за пример Фабрегас и Адебайор(все играчи които харесвам). Това са хора които повлияват на цялата съблекалня и разбира се че ще има проблеми.Гигс играе почти 20 години в Манчестър и не всеки сезон е печелил нещо. И на него сигурен съм му е идвало да се откаже, но точно тогава се вижда кои са най-големите. Мнението ми е че трябва футболисти които да обичат клуба - не в треньора толкова е проблема.

fRSkn
24.11.2008 14:02

при тази криза с Арсенал не мисля че Арсен Венгер е в позиция да поставя условия при тези контузени наказани играчи .. последните 2 мача се видя какво могат да направят без ключовите играчи