Джерард: Ливърпул принадлежи на Европа

11:10
Джерард: Ливърпул принадлежи на Европа
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че отборът от града на Бийтълс е готов да спечели трофея в Шампионската лига през този сезон. За последно мърсисайдци изкачиха най-високия връх в Европейския футбол през 2005 година, когато на финала в Истанбул обърнаха Милан от 0:3 до 3:3, а после спечелиха двубоя след изпълнение на дузпи.

" Ливърпул принадлежи на Европа и ние трябва да защитаваме тази тенденция. Броят на титлите ни от турнирите на Стария континент показва, че това е нашата сцена, нашето поле за изява. Знаем, че сме добър отбор и приемаме предизвикателството, но трябва да дадем всичко от себе си, ако искаме отново да се случи това, което стана в Истанбул преди три години", коментира Стивън Джерард.

В сряда отборът воден от Рафаел Бенитес посреща Олимпик Марсилия в среща от 5-я кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petkokanev
24.11.2008 14:52

Безпорно силен футболист, но в отбор който вече забрави как изглежда титлата в Англия, толкова години на надежда и мъка...
В Европа е друго - през година са на полуфинал (разбира се не пропускам 2005 в Истанбул), но може би една титла в Англия ще им даде още по-голяма мотивация и ще спечелят Шампионската лига убедително, но всичко по реда си - тази година са шампиони, Челси с КЕШ, а догодина Ливърпул отново на върха на Европа...

alex_su
24.11.2008 12:02

Стивън Джерард е един много опитен футболист.Видял е всичко във футбола.Според мен не е учудващо това което е казал.Наистина ливърпул показват по добра игра в Шампионската лига,отколкото в Премиършип.Въпреки че тази година и там се справят доста добре.С удоволствие ще наблюдавам мачовете на Ливърпул и тази година.

david_villa91
24.11.2008 11:57

Трудно но защо не ? ЛИВЪРПУЛ в момента са доста добри