Бенитес вярва, че Ливърпул е на прав път

11:55
Бенитес вярва, че Ливърпул е на прав път
Треньорът на Ливърпул Рафа Бенитес смята, че отборът върви в правилната посока под неговото ръководство. Бъдещето на Бенитес многократно бе тема на спекулации след разкритите конфликти с американските собственици на клуба през миналата година.

Въпреки разочароващото представяне във Висшата лига, Рафа е убеден, че Ливърпул прогресира и очаква тимът да стигне до трети полуфинал в Шампионската лига през последните четири сезона.

"Дали правиш нещо добро или лошо не може да се разбере само в една среща. След като отборът е достигнал до този етап, то това означава, че ние се справяме добре" - каза Бенитес

"Ние знаем, че трябва да сме по-постоянни в изявите си в Премиер лигата, но отборът сега намира истинското си лице. Аз не съм от типа треньори, които ще променят гледната си точка само от един изигран мач".

"Като мениджър, човек трябва да бъде постоянен. Аз мисля, че ние вървим в правилната посока, затова едва ли един мач би могъл да промени моите виждания."

Бенитес отрече, че бъдещето му зависи изцяло от двубоя с Арсенал.

"Ние искаме да печелим, не защото трябва да покажем, че вървим в правилната посока. Ясно е, че ние сме тръгнали натам - резервният тим спечели  лигата, разполагаме с много млади таланти, излизащи от школата, а с играчи като Бабел, Лукас, Масчерано, Аггер и Скъртел ни очаква добро бъдеще."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация