Челси очаква Ливърпул на 1/2-финал

10:52
Челси очаква Ливърпул на 1/2-финал
След като любителите на футбола имаха удоволствието да видят един двубой на две нива между два английски отбора, сега те отново ще могат да се радват на подобен сблъсък.

След като Ливърпул съумя да излъже Арсенал, то другият лондонски тим достигнал до 1/4 - финалната фаза на борбата Челси не допусна изненада на "Стамфорд Бридж" и след победа с 2:0 над турския Фенербахче се класира за следващата фаза от най - комерсиалния турнир.

Превъзходството на "сините" в този двубой не подлежеше на съмнение и двата гола бяха най-малкото с което гостите се разминаха. Попадението на Балак още в 4-тата минута внесе нужното спокойствие и увереност в играта на лондончани и те заиграха по възможно най-добрия начин.

Въпреки цялостното си превъзходство едва в 87-та минута и играчите, и хората по трибуните можеха да ликуват, след като Лампард вкара второ попадение, което окончателно реши спора.

Така традицията Челси и Ливърпул да се срещат на 1/2-финалите се спази. До сега и в двата минали сблъсъка победата бе постигната от  "червените". Разликата е в това, че този път реванша ще бъде в Лондон, а това може да се окаже огромен плюс за възпитаниците на Аврам Грант.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NeO_NaCiSt
09.04.2008 16:19

Моного ще ми бъде кеф, ако Ливърпул за 3-та година отстранят Челси!!!

santacruz
09.04.2008 11:59

Много ми е интересно защо всички отписвате Барселона ??? Не сум привурженик на Барселона но мисля че Барселона ше са на финал с Ливърпул