Божинов се завръща

01:01
Божинов се завръща
Нападателят на Манчестър Сити Валери Божинов ще се завърне за първия отбор преди края на сезона според Свен Горан Ериксон.

Българският футболист изживява труден първи сезон имайки предвид травмата, която получи срещу Манчестър Юнайтед през август миналата година. От тогава Божинов не може да вземе участие в двубоите с представителния тим на Сити.

Ериксон вярва, че Божинов е готов да играе за клуба този сезон, като бившият играч на Фиорентина може да вземе участие за резервния отбор на Манчестър още четвъртък вечер.

"Ако Вие ме бяхте питали седмица по-рано, аз щях да кажа \'може би\', но сега аз мисля, че той ще вземе участие преди края на сезона" - каза Ериксон за официалния уебсайт.

"Във вторник той проведе отлична тренировка, най-добрата, която аз съм виждал от както е контузен".

"Този четвъртък резервите ще играят с Ливърпул и той ще вземе участие в мача, вероятно последните 20 или 30 минути. Той бе много по-добър тази седмица сравнение с последната - това говори много добре за него."

"Той прави всичко на тренировката сега. Разбира се Божинов е далеч от желаната от всички нас форма. Аз знам, че той иска да се завърне възможно най-скоро и това да не се случва повече"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация