Спалети успокои Роналдо

16:28
Спалети успокои Роналдо
Треньорът на Рома Лучано Спалети успокои Кристиано Роналдо, че неговия отбор няма да търси отмъщение срещу него на "Олд Трафорд" в сряда вечерта.

Давид Писаро и Бруно Конти критикуваха звездата на португалския национален отбор за неговото поведение след победата на Манчестър Юнайтед с 2:0 в първата среща от 1/4 - финалите в Шампионската лига миналата седмица.

И до като Сър Алекс и другите изразиха своето опасение, че гостите ще искат да сплашат Роналдо, Спалети настоя, че коментарите са били само в резултат на загубената среща.

"Някои неща, който излязоха от нашия клуб вероятно бяха казани в момент на разгорещени страсти, тъй като ние изпитахме горчивината на загубата пред своя публика" - каза Спалети на пресконференция.

"Понякога човек може да каже всичко онова, което не би казал при нормални условия. За съжаление в онази вечер се получи именно това."

"Кристияно Роналдо е отличен играч. Той демонстрира това с играта си. Той е продуктивен и зрелищен играч."

И докато около Роналдо не спира да се шуми, то самият Спалети предпочете да запази в тайна постройката на игра на своя отбор за срещата реванш, с която ще се опита да класира Рома на полуфиналите.

"Ако аз кажех какво може да се очаква от нас, то това щеше да провокира нашия съперник и това можеше да се обърне срещу нас."

"Аз смятам, че моите играчи са способни да обърнат какъвто и да е резултат, както се случва много често във футбола."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dumbi
10.04.2008 06:02

Ицко, само едно не разбрах след мача снощи - аз ли съм за очен лекар или Роналдо го нямаше на терена И без него и Рууни пак се справиха "червените дяволи" - голямото каре е ясно.

icko_86
09.04.2008 18:28

Намисли си друг подарък защото Ман Юн ще бие Рома с разлика поне от два гола.Резултата е 3:1 с два гола на Роналдо със сигурност!!!