Георги Иванов: Левски е по-стойностен от ЦСКА

18:32
Георги Иванов: Левски е по-стойностен от ЦСКА
Нападателят на Левски Георги Иванов – Гонзо остана изключително доволен от победата над Пирин с две негови попадения и заяви, че титлата есенен първенец е символична и тепърва предстоят тежки битки за "сините".

"Щастлив съм, че след тежката есен, която имахме вече сме начело. Левски е по-стойностен отбор от ЦСКА и заслужено сме пред тях. През пролетта обаче ни имаме тежки срещи, така че борбата тепърва предстои. Нормално беше да ни е тежко в днешната среща заради натрупаната умора. Радвам се, че в последните мачове показвам добра игра и бележа голове. Наистина в началото ми беше трудно, но съм доволен, че върнах формата си точно на време", каза Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
02.12.2008 21:42

Ало,чорбетата!Разочаровате ме с тези постни коментари по адрес на най-омразният ви фуболист!А най-омразен ви е,защото дори когато е в отвратително слаба форма,както е сега,ви прави на смешни и се подиграва с вас във всеки мач!Така че,дерзайте!Понапънете малко свинските си пачи и измислете нещо ново,защото като ви чета "мненията",имам чувството,че преписвате един от друг!
Нещастници!

Evgeni_90
02.12.2008 14:28

този голям футболист стана бреи става само за наи-слабия отбор в бг левски хахахаха

niki_19958
30.11.2008 22:56

Естествено, че Левски са по-достойни от ЦСКА, но за Б-група

roommen
30.11.2008 21:24

Абе да ви кажа преди изказването на Гонзо ,четяхме едно друго изказване на един велик чорбар играл в Лил и носил вода на играчите в Примерата ,че сте били безапелационни шампиони ама нещо за сега май черна котка му минава път ,така че айде да се въздържаме от изказвания кой колко е бос .

emsiii
30.11.2008 19:53

Изобщо какво се занимавате с тоя Гонзо.С това негово изказване кой е по стойностния отбор за пореден пат доказа колко е бос вав футбола.Това че му се иска да е така е друг въпрос а самата реалност ще я види напролет когато нещата ще си доидат на мястото и на върха ще застане наистина стойностния отбор,който е ЦСКА

ivailopr
30.11.2008 14:11

Изказването на "вликия играч",в същност подчертава неговата некадърност и не грамотност!Всъщност величието на този футболист се изразява в мачовете,които играе срещу ЦСКА,заради головете му срещу армейците той бива изправен пред това да стане колос на бългаския футбол и дори да стигне по-далеч като се превърне в световна звезда изправяйки се до Зидан,Бекъм,Раул.. Много от вас ще кажат кви ги плещи тоя,не е така това е извод от едно прослувуто телевизионно интервю на "заслужилия българин" г-н Батков,който заяви преди Гонзо да напусне Левски и да замине за Рен,че за мургавия играч на синия отбор натдават цитирам:"В момента за Гонзо натдават Реал М.,Рейнджърс и още 2-3 отборчета от Франция!".Е явнно думите на някой хора изпреварват мисълта им и видяхме,че след тези думи след които едва ли не всички трябваше да приемат,че този некъдърен футболист е легенда добродушния Гонзо изигра едни от най-забележимите минути във футбола и бе запомнен,като посредствен некъдърник,който няма мотивация и футболни умения.Е добре че Рейнджърс и Реал не успяха да натдават за него до край,защото щеше да стане още по-смешно!

babachev
30.11.2008 14:04

Да бе.Формата му е върха.Току виж скоро го трансверират в някой голям отбор от...Израел!!!

Bacteria
30.11.2008 13:56

По стойностен ама друг път ЦСКА са номер 1 и това трябва да е ясно на всички!Това изказване на Гонзо е просто от ентусиазъм от гола който вкара!Такаче само ЦСКА

martonik
30.11.2008 13:39

"Пирин"и"Перник" ли са ви критерий ????
Това е смешно!!"Ах колко жалко е да си-луефскар!!!

Nerazzurro
30.11.2008 12:58

Гонзо откри топлата вода...ЛАВИНАТА винаги е бил по-стойностен отбор от тия грухтящи комунисти...и винаги ще бъде!!!

Dororo
29.11.2008 23:58

Еми ще се напъне и ще си играе ако иска да остане в отбора.Щото беше птед заминаване.А и до колкото си спомням дайе феновете на левски си му го казаха,че пречи на отбора вече как няма а си връща формата. А до това,че Левски е по стоиностен от ЦСКА мойе мн да се спори щото ако не бесхе Батков и синиото БФС което не направи нищо да защити шампиона на страната си ЦСКА нямаше да е на това иво сега.И пак от застрашаване в испадане в Б група сега е на 2 място. За кво ми говори гонзо за стоиностен отбор каде вкарва само в БГ а в чужбина носи само анцузите на др.

charpaka
29.11.2008 23:12

Какви са тези тъпи изказвания ?
Трябва да си говорим реално. Гонзо подобри формата си драстично. Последните 4-5 мача играе много силно и се доказва като лидер. И фенове на ЦСКА спрете с тези изказвания, защото всички знаем, че като видите Гонзо и ви настръхват косите.
Уж е слаб футболист, пък го мразите? Нормално е все пак ви наду шушоните

blackbook
29.11.2008 22:47

Тази една точка може и да е решаваща дори и да има още 15 кръга, ако Левски и Цска печелят мачовете си Левски ще е шампиона и Цска ще се запанат, защото манчев е контузен

roommen
29.11.2008 21:35

"Наистина в началото ми беше трудно, но съм доволен, че върнах формата си точно на време", каза Георги Иванов. " Гледах интервюто с Гонзо това ваобще не го каза ,чисто и просто думите му са изопъчени от чорбара написал темата

StoneBlade
29.11.2008 20:39

Наистина в началото ми беше трудно, но съм доволен, че върнах формата си точно на време", каза Георги Иванов.


Човека си вярва !!!!

"Точно на време"
Е кое му е точното бе батка , не можа да се докажеш пред толкова отбори ае са се доказвай тука в България !!!