Поляци с интерес към Ники Димитров

11:03
Поляци с интерес към Ники Димитров
Според информация публикувана в полския сайт отборът на Легия Варшава има намерението да привлече играча на Левски Николай Димитров.

Самият футболист е цел на поляците от доста време, но цената, която "синьото" ръководство му постави ( 1 милион евро) до момента правеше трансфера невъзможен. Сега, след като касата на заемащия второ място отбор в местната първа дивизия е пълна, се очаква да бъдат привлечени няколко нови играчи.

Престоят на младият футболист на есенния ни лидер в лондонския Арсенал също не е останал незабелязан от ръководството на Легия и те най-вероятно ще направят нужното, за да се сдобият с услугите на талантливия халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivailopr
01.12.2008 22:57

Идиотизма на нашите медии да идеализират и издигат като мега звезди подобни талантливи играчи е още един от факторите,които пречи за развитието на нашите надежди!На този играч влияе този фактор и фактора Еврофутбол,Евроидиоти,школа без нито един доказал се на вън футболист!За съжаление или не играчите на ПФК Левски успяват да блестят единствено на родна сцена и с излизането им на вън от мега,супер звезди се превръщат в поредното разочарование!За пример:"ВЕЛИКИЯ" и незнам си какъв Гонзо,иначе талантливия Сираков,който играе не повече от 1 полувреме в Европа,а другите големи играчи на Левски просто не успяват да си намерят отбор освен в Израел или Турция!!!Синия отбор колкото и да мачка Родопа,Видима,Локо Мездра,... и тяхните играчи да са превъзнасяни,те просто нямат манталитета да играят в големите отбори и големите победители в Европа!!!Жалко или не това е факт!!!ХА!

Notlike
01.12.2008 17:56

Играч, който навремето притежаваше талант. В момента търка пейката и този "кокал" е главният виновник! Въпреки омразата си към "Левски", отборът си беше добре сложен! Мъри наистина е добър треньор за нашите стандарти. В момента "Левски" има 20 футболни лекета бразилци, двама стойности българи и един свиньо в атака, дето в Китай са намерили талантче и са го кръстили Гон Зу

ohluv
01.12.2008 17:44

Млад играч с доста талант, но с не достатъчно шанс за изява с Велев начело в Левски. Пожелавам успех на Димитров и дано се развие навън като футболист.

charpaka
01.12.2008 11:55

Дано да продаде Хичо, не за друго ами затова, че е един боклук и ако стои в Левски заслужава да търка скамейката.

Това е от фен на Левски

mascherano
01.12.2008 11:55

аз пън се надявам да не го продадат в Полша щото този отбор е на нивото на Левски

leketoo
01.12.2008 11:48

Квото и да си говорим Хичо не може да стане голям футболист! Ходи на разходка при Венгер, ама говърнаха бързичко. Дадоха му няколко флагчета и значки на АРСЕНАЛ и му пожелаха лек полет. За Полша става , ама до там!

mashinata1991
01.12.2008 11:38

Данооо Батков не покаже алчноста си за пореден път и откаже поредния отбор който иска Хичо с някаква извънземна сума ..

martonik
01.12.2008 11:37

Това може да стане трансверната бомба на годината!

Shrz
01.12.2008 11:30

Дано Левски този път не сбъркат и пуснат Ники димитров в Легия. В България младите таланти просто деградират.

genadieves
01.12.2008 11:18

На всяко друго място Ники има повече шанс да се развива отколкото в Левски. Поляците градът футбола си малко по малко и са доста напред. Дано да го пуснат а после кой знае може и по-нагоре да стигне.