Бенитес съветва Челси и Юнайтед да си мълчат

16:53
Бенитес съветва Челси и Юнайтед да си мълчат
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че отборът му има реален шанс да спечели английското първенство през тази година, като по този начин отвърна на изказването на Михаел Балак. Преди няколко дни халфът на Челси каза, че единствените претенденти за титлата са неговия отбор и Манчестър Юнайтед, независимо от еднаквия брой на точките в челото на класирането с мърсисайдци.

През последните години Ливърпул не успяваше да се намеси в битката за първото място в Англия, за сметка на доброто представяне в Шампионската лига. Този сезон обаче нещата стоят доста различно за отбора от града на Бийтълс.

18-кратните шампиони имат отличен шанс да оглавят Премиършип тази вечер, ако спечелят домакинството си на Уест Хям в последния мач от 15-я кръг. Основен виновник за това е Арсенал, който вчера изненадващо победи Челси на "Стамфорд Бридж" с 2:1 и сега всичко зависи от състава на Рафа Бенитес.

"В последните два мача играхме малко нервно, но сега имаме шанс да излезем начело. Класирахме се за следващата фаза на Шампионската лига и мисля, че всичко при нас е наред", каза испанският мениджър на Ливърпул.

"Изобщо не ни интересува какво говорят от Челси и Юнайтед. Ако победим Уест Хям ставаме първи. Всичко зависи само от нас. Важното да се съсредоточим върху собствената си игра и така отборът ще показва още по добър футбол", заяви още Рафаел Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deablo
01.12.2008 20:13

Рано е да се кажи, кой ще е шампион защото идните 2 месеца ще бъдат пълни с изненади

beckham_07
01.12.2008 19:03

Времето ще покаже,дано само несочи в полза на Ливърпул!

martonik
01.12.2008 18:10

Дядо Мраз има голяма торба с изненади така че -внимавайте дечица!!!

ohluv
01.12.2008 17:48

За пръв път от доста години Ливърпул има възможност да стане шампион на Англия. За тази цел обаче трябва да побеждава не само големи отбори но и да запази добрата си игра и срещу по-малките за да не изпуснат борбата точно срещу тях. Пък и е крайно време в Англия да има малко разнообразие не само 2 отбора да се редуват затова пожелавам успех на Ливърпул.

leketoo
01.12.2008 17:03

Бенитес за първа година тръгна добре в Англия и много си повярва