Маринов: Монтана няма да продава футболисти

17:18
Маринов: Монтана няма да продава футболисти
Наставникът на Монтана Иван Маринов заяви, че лидерът в Западната ни "Б" група ще запази състава си за следващия полусезон, като е възможно привличането на няколко класни състезателя.

Треньорът сподели за сериозна оферта с големи финансови параметри на български отбор към негов футболист, но добави, че е почти изключено осъществяването на трансфер. Маринов, който бе гост в актуално студио "Дерби", сподели, че Монтана е финансово стабилен клуб и няма да има никакви проблеми с лицензирането ако успее да се пребори за промоция в "А" група.

"Благодаря на възпитаниците си за раздаването на тренировките. Благодаря им за характера, който показват в мачовете . Трябва да играем всички мачове през следващия полусезон така, сякаш всеки един ще е финален и от него ще зависи дали ще играем в "А" група", каза Иван Маринов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

energie_95
01.12.2008 20:00

Не си прав мой човек.Рилецо биха Левски,докато бяха в А група,но за жалост отпаднаха по-късно през сезона.Аз лично съм живял в Монтана 10 години,а и там съм роден,както и да е.Тази година ФК Монтана има много здрав,тактически грамотен и обигран състав.И мисля,че няма кой да ги спре по пътя за А група ,а пък догодина живот и здраве,ако влязат в А група,ще видим какво могат срещу Левки,ЦСКА,Литекс,Славия,Локо СФ и др.

frijolito
01.12.2008 17:51

така беше и самоков докато беше, в Б група без проблем взеха промоцията с рилски спортист и после в А групата кой ги хванеше ги биеше като маче от дирек...