Челси без трансфери през януари

21:19
Челси без трансфери през януари
От ръководството на лондонския Челси официално съобщиха, че нямат намерението да купуват футболисти през зимният трансферен прозорец. Отборът на Луиш Фелипе Сколари вече допусна две поражения в домакинските си срещи, срещу преки конкуренти за титлата в лицето на Ливърпул и Арсенал. Въпреки този факт изпълнителният директор на клуба Питър Кениън заяви, че е малко вероятно Челси да трансферира играчи през януари, за да подсили тима си.

"Не мисля, че ще правим какъвто и да е трансфер през януари, тъй като типът играчи, които търсим не са свободни. Още една причина е, че много от нашите контузени футболисти ще се върнат през януари или февруари и Челси ще разполага с повече играчи. Събрахме отборът си през лятото и сме концентрирани върху този екип. На базата на това смятаме, че разполагаме с качествен състав, който ще може да се докаже през сезона”, заяви Кениън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
02.12.2008 11:46

Време беше Р.Абрамавович да завърже кесията.След толкова похарчени милиони да почешеш егото си само с две шампионски титли на Англия явно е недостатъчно.Да спечелиш Шампионската лига само с разглезени звезди не става.Трябва малко и от другата магия.Да носиш в сърцето идеалите на този клуб,а парите не купуват това!

bat_stambo
02.12.2008 01:35

Номално вече да осазнаят,че само с праснати милиони за "прочути звезди "не става трябва игра

damqn_kiten
02.12.2008 00:25

Да съгласен съм с мнението на "Donovan",но за да имаш амбицията да станеш шампион ти трябват и нови играчи.Но за това треньор е Сколачи-бащата на всички в Чесли

donovan
01.12.2008 22:13

Нормално,не им трябват нови играчи.Те мачкат всичко по пътя си..Имакар,че паднаха от Арсенал,но според мен това не е от голямо значение.Челси имат най-добрата защита в Англия,ако не и в света..да не изброявам имена като Д.Тери,Жосе Босингва,Алекс,Карвальо и т.н.