Сър Алекс: Сити ще са най-активни през януари

11:02
Сър Алекс: Сити ще са най-активни през януари
Сър Алекс Фъргюсън е убеден, че градският съперник Манчестър Сити ще се раздели със сериозна финансова сума през следващия месец за да подсили тима през зимния трансферен прозорец.

"Сигурен съм, че Сити ще направят няколко покупки през януари и ще са активни на пазара. Те вече започнаха да декларират това", заяви мениджърът на Юнайтед пред официалното списание на клуба.

"Пред собствениците на Сити има много варианти и възможности. Всъщност факта, че се опитаха да купят четирима-петима играчи за час в деня, в който се затваряше пазара дава индикация за това, какво ще направят, но все пак в края на деня не можеш да изкупиш всичко”, допълни още сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
02.12.2008 11:24

Ами тя работата е ясна-имаш пари-имаш звезден отбор.Като прибавим към това меркантилноста на съвременните футболисти догодина Европа ще има нов футболен колос.Когато банковата ти сметка не събира нулите след първата различна от тях цифра какво значение има дали носиш екипа на Ман.Сити или на Керкенез -Сусурлево.Да им е честито на всички печеливши!